Samsung S10+ ar putea avea baterie de 4100 mAh

/, Blog, IOS, iPhone/Samsung S10+ ar putea avea baterie de 4100 mAh

Cu cat se apropie data de lansare a lui Samsung S10+, apar tot mai multe zvonuri legate de capacitatea acumulatorului pe care il va avea. Ultimele zvonuri pomeneau o capacitate de 4000 mAh, dar cele mai recente vesti din industrie vehiculeaza acum 4100 mAh.

Nu ne-ar mira ca Samsung sa incerce sa impinga chiar si mai mult posibilitatile acumulatorului lui S10+, intocmai pentru a incerca sa ocupe un loc in piata cat mai bun datorat bateriei acestui telefon. Cu cat terminalele devin mai avansate si au ecrane mai competente si mai mari, cu atat creste consumul de energie in detrimentul timpului de utilizare cu o singura incarcare.

Se pare ca piata s-a obisnuit deocamdata cu telefoanele care trebuie incarcate in fiecare seara dupa o utilizare peste medie in curzul unei zile, dar daca un fabricant va reusi sa livreze un terminal care tine mai mult, va avea in mod cert de castigat multi adepti.

In plus, ultimele vesti din tabara lui Samsung indica faptul ca terminalele lor din partea de varf a gamei, poate chiar intreaga familie S10, vor avea capacitatea de a incarca wireless alte dispozitive compatibile cu standardul Qi. Pentru a face cu adevarat utila aceasta functie, ar trebui intr-adevar ca bateriile acestor telefoane sa aiba o capacitate respectabila. In caz contrar, un posesor de S10 care “doneaza” niste curent altuia ar putea ramane el insusi fara baterie – un nonsens, evident.

Potrivit tipsterului IceUniverse, S10+ ar urma si sa fie mai subtire decat S9+, cu grosimea scazand de la 8.5mm la 7.8mm.

Unele voci sustin ca acest acumulator pentru noul varf de gama ar fi fost dezvoltat sub indrumarea lui Soonho Ahn, care a fost senior vice-president al Samsung SDI, divizia care se ocupa de acumulatori in cadrul gigantului Samsung Electronics Co. In decembrie 2018, Ahn a parasit Samsung, fiind “furat” de catre Apple, ca parte al unui proces de dezvoltare al propriilor acumulatori.

Bloomberg relateaza ca Apple ar intentiona sa cumpere cobalt, unul din ingredientele importante ale bateriilor, direct de la cei care extrag acest mineral, ca o etapa suplimentara in incercarea de a-si limita dependenta de terti in ceea ce priveste acumulatorii. In cazul in care aceste planuri se dovedesc a fi reale, am putea vedea cum gigantul din Cupertino incepe sa isi dezvolte si sa isi fabrice proprii acumulatori, adaptati perfect la dispozitivele din portofoliu.

Apple sunt recunoscuti pentru capacitatea inalta de adaptare a hardware-ului in produsele lor potrivit unor scopuri foarte precise, in timp ce optimizarile de software fac ca dispozitivele lor sa functioneze fara probleme timp mult mai indelungat decat cele ale oricarui concurent.

Daca bateria din telefonul dumneavoastra da semne de slabiciune, va puteti adresa unui service GSM specializat, care o va inlocui in siguranta, redand functionalitatea terminalului si permitandu-va sa il folositi in continuare la capacitatea lui maxima.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.