Apple ar putea anunta iPhone 9 pe 15 aprilie

/, IOS, iPhone/Apple ar putea anunta iPhone 9 pe 15 aprilie

Zvonuri noi agita spiritele in lumea telefoanelor mobile, iar ele se leaga de noul telefon Apple care ar fi trebuit deja sa isi faca aparitia, iPhone 9. Dupa ce producatorul nord-american anuntase recent ca intarzie la un termen nespecificat lansarea lui iPhone 9, din ce in ce mai multe surse par a indica faptul ca acest terminal va fi prezentat in curand.

Best Buy a anuntat deja ca incepand cu 5 aprilie va avea in stoc huse pentru iPhone 9 fabricate de renumitul producator UAG, asa ca lucrurile par a deveni din ce in ce mai serioase. Potrivit unor surse apropiate lui Apple, lansarea oficiala ar urma sa aiba loc pe 15 aprilie, in timp ce telefonul ar putea fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 22 a aceleiasi luni.

Nu se stie inca daca Apple vor lansa iPhone 9 prin intermediul unui comunicat de presa sau vor opta pentru un eveniment transmis online, insa cele mai multe voci par a fi de acord asupra datei de lansare.

Din puncte de vedere al designului, acest terminal nu aduce nimic nou, el urmand a fi identic cu iPhone 8 din punct de vedere estetic. Asta inseamna acelasi ecran iPhone, cu buton Home, o singura camera si acelasi format fizic. La interior vom avea insa

parte de imbunatatiri substantiale, la fel cum fusese cazul lui iPhone SE. In ciuda utilizarii unui design vechi de doua generatii, iPhone 9 va avea beneficia de un procesor A13 Bionic si 3 GB de RAM.

Apple ar putea anunta iPhone 9 pe 15 aprilie Nu este clar inca ce optiuni de stocare va folosi Apple, insa cele mai multe pareri se indreapta spre varianta de 64 GB. La fel, pretul lui iPhone 9 este incert, cele doua zvonuri care par a fi cele mai credibile indicand fie 350, fie 400 de dolari, pret de pornire in Statele Unite.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.