A aparut o noua randare a lui iPhone XR 2019

/, IOS, iPhone/A aparut o noua randare a lui iPhone XR 2019

A aparut online o noua randare digitala a ceea ce se vrea a fi urmasul lui iPhone XR, iar cel mai interesant detaliu este ca acest telefon are aceeasi protuberanta de forma patrata cu colturi rotunjite pe care am vazut-o si in randarile celei de-a 11-a generatii a lui iPhone XS si XS Max.

Desi nu avem inca detalii despre ce camere va folosi Apple in noul XR, se pare ca va fi vorba despre cele folosite anul trecut in iPhone XS. Asadar, XR ar putea fi echipat cu un modul cu doi senzori, unul normal si unul telefoto, ambii de 12 MP. Desi nu avem inca detalii despre camera de selfie, nu putine zvonuri au aparut indicand faptul ca Apple ar urma sa o upgradeze si pe aceasta alaturi de cele principale.

Se stie insa foarte putin despre ce ecran va avea editia 2019 a lui XR. Unii considera ca Apple nu se va obosi sa utilizeze un display OLED pentru noul XR, urmand sa il foloseasca pe cel LCD existent. Aceasta miscare, desi buna din punct de vedere al minimizarii costurilor, ar putea influenta major decizia de cumparare a clientilor, in special al celor care nu doresc sa faca vreun compromis in ceea ce priveste calitatea vizualizarii de continut video sau a imaginii jocurilor. Pe de alta parte, cei care isi doresc doar un telefon Apple nou si nu tin neaparat sa aiba cel mai performant ecran iPhone, ar putea fi multumiti de oferta.

Aceasta randare ne mai arata si ca gigantul din Cupertino ar intentiona sa mentina portul Lightning, cel mai probabil trebuind sa asteptam inca un an pana la introducerea celui USB-C, care ar permite si incarcare rapida cu chargerul de 18 W.

In final, desi se spune despre noul iPhone XR ca va fi mai subtire decat cel actual, Apple a reusit sa includa o baterie semnificativ mai mare, care au urma sa ofere cel mai bun timp de utilizare pana acum la un iPhone, dar despre acest detaliu urmeaza sa aflam noutati ceva mai incolo.