Aceasta carcasa de iPhone vine cu inca un ecran si 36 de jocuri GameBoy

/, IOS, iPhone/Aceasta carcasa de iPhone vine cu inca un ecran si 36 de jocuri GameBoy

Jocurile video retro au inca suficient de multi fani incat producatorii de console pe care ruleaza acestea nu inceteaza sa reinveteze dispozitive care de care mai interesante. Este randul fanilor iPhone sa se bucure de o initiativa amuzanta, care aduce nu mai putin de 36 de jocuri GameBoy integrate intr-o carcasa speciala pentru aceste telefoane.

Ce e interesant e faptul ca aceasta carcasa este in sine o consola GameBoy, care vine si cu butoanele proprii de control, propriul display separat si o baterie autonoma. Ea este confectionata din plastic TPU si protejeaza telefonul de jur imprejur, in timp ce marginile ei ridicate au rolul de a apara pretiosul ecran iPhone, dar si insula cu camere.

Aceasta carcasa este disponibila in variantele alba si neagra, si a fost gandita pentru iPhone incepand cu generatia 6, pana la cel mai recent model de top, iPhone 11 Pro Max. Printre jocurile incluse se numara si titluri celebre, precum Super Mario Brothers, Tetris, Bomber Man, Donkey Kong, Pacman sau Lode Runner.

Displayul secundar este unul color, pentru o experienta de gaming retro cat mai placuta. Datorita butonului de pornire separat, puteti fi siguri ca bateria nu se va descarca inutil atunci cand nu folositi carcasa-consola, in timp ce restul butoanelor simuleaza foarte bine experienta jocurilor GameBoy originale.

Aceasta carcasa este disponibila acum cu un pret de 30$, redus de la 50$, si reprezinta un cadou ideal pentru fanii GameBoy sau chiar si pentru utilizatorii obisnuiti de iPhone care isi doresc o noua dimensiune a gamingului pe telefoanele Apple. Ea poate fi comandata aici.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.