Adio iPhone X si SE

/, IOS, iPhone/Adio iPhone X si SE

Apple ar urma sa opreasca productia (si vanzarile) de iPhone X si iPhone SE in curand, se spune intr-un raport analitic semnat de BlueFin Research. Asa ca daca planuiati sa va cumparati un iPhone X sau SE, poate nu ar mai trebui sa amanati prea mult momentul. iPhone SE este, la ora actuala, cel mai convenabil iPhone din piata, el combinand tehnologiile introduse de platforma iPhone 6, dar inglobandu-le in formatul consacrat de iPhone 5.

Despre iPhone X nu are rost sa scriem prea mult, intrucat deja se stie mai totul despre el. A devenit in scurt timp de la lansare cel mai copiat telefon in industrie, in ciuda criticilor, nu putini. Ecranul sau cu „crestatura,” atat de hulit de multi, a ajuns sa fie sursa de inspiratie pentru aproape toate telefoanele din noua generatie.

Totusi, se pare ca aceste doua modele se apropie de capatul drumului. BlueFin Research crede ca eforturile lui Apple vor fi concentrate pe cele trei noi modele de iPhone, o premiera din mai multe puncte de vedere. In primul rand, ar fi pentru prima oara cand Apple renunta la un model de mare succes comercial la atat de scurt timp dupa lansare.

Pe de alta parte, Cupertino nu au mai lansat niciodata trei telefoane pe aceeasi platforma. Desigur, am putea spune ca iPhone-ul de „buget” care se asteapta a fi lansat nu are multe in comun cu flagshipul pe care il pregateste Apple. Totusi, toate aceste terminale urmeaza noua filosofie a lui Apple, iar diferentele dintre ele sunt mai putin semnificative decat asemanarile.

Ne putem astepta ca, odata lansate aceste trei noi terminale, preturile lui iPhone X si SE sa scada simtitor, intrucat Apple isi doreste sa vanda in jur de 91 milioane de noi telefoane in acest an, urmate de alte 92 milioane in 2019. Cei care nu isi doresc neaparat cel mai nou sau mai scump model de iPhone se pot orienta spre versiunile care se pregatesc sa dispara in cursul anului urmator. Aducerea intr-o stare cat mai buna a telefonului actual le poate obtine un pret de revanzare mai bun, chiar daca pentru asta ar avea nevoie de o inlocuire ecran iPhone. Se stie ca un telefon cu display impecabil se vinde mai usor si mai scump decat unul spart ori zgariat.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.