Adio iPhone XR in 2021

/, IOS, iPhone/Adio iPhone XR in 2021

Daca va ganditi sa cumparati un iPhone cu specificatii foarte bune, dar fara a plati o suma foarte mare pe el, modelul XR pare a fi cea mai inspirata alegere. Acest telefon a dominat vanzarile mondiale dupa lansare, dar chiar si asa, nu vom avea parte de el inca mult timp. Potrivit celor mai recente vesti din industrie, Apple ar urma sa opreasca fabricarea lui iPhone XR in primul trimestru al anului viitor, inlocuind acest model cu un altul.

Aceeasi sursa mai adauga ca modelele iPhone 11 Pro si 11 Pro Max ar putea sa fie retrase de la vanzare de pe site-ul Apple la scurt timp dupa ce va fi lansata intreaga gama a generatiei a 12-a. Pentru a oferi o optiune clientilor care isi doresc un iPhone performant dar si ieftin, Apple ar urma sa lanseze modelul iPhone 12s in al doilea trimestru al lui 2021, care ii va succeda asadar modelului XR.

Nu avem inca certitudini legate de aceasta miscare, insa sursa mentioneaza si un calendar de lansari. Cel mai probabil, vom avea de-a face cu un telefon cu acelasi ecran iPhone ca cel al lui 12, acelasi procesor, memorie RAM standard de 4 GB si stocari care pornesc de la 128 GB. Despre camere nu se stie inca nimic si credem ca e destul de posibil ca Apple sa puna una singura pe iPhone 12s. Cu toate acestea, nu ne-ar mira sa vedem acest model echipat cu doua camere, chiar daca este vorba despre cel mai ieftin iPhone al gamei.

In ceea ce priveste pretul, iPhone 12s s-ar putea lansa undeva in zona a 800 de dolari in Statele Unite, ceea ce ne face sa credem ca va fi mai apropiat de 12 Pro decat iPhone 12 standard. Ca mentiune finala, iPhone 12s va fi oferit doar in versiune 4G.