Am putea avea parte de inca un Galaxy, numit A70e?

/, Blog, Samsung/Am putea avea parte de inca un Galaxy, numit A70e?

Cele mai noi zvonuri legate de planurile lui Samsung par a indica faptul ca am putea avea parte de inca o versiune a lui Galaxy A70, care de aceasta data primeste sufixul “e”. Experti din industrie sustin ca A70e nu ar avea vreo legatura cu nici unul din modelele deja existente, A70, A70s sau A71.

Acest terminal misterios pare a fi unul de buget redus, daca e sa ne luam dupa ce se poate observa in fotografiile care au aparut in mediul online. Price Raja subliniaza ca displayul pare a fi imprumutat de la seria de smartphone-uri entry-level Galaxy M, cel putin asta se deduce dupa dimensiunile foarte generoase ale marginilor lui.

Asadar, A70e ar putea fi echipat cu un ecran Samsung Infinity-V de 6.1″ cu o afisare decenta a imaginii, dar care nu poate rivaliza in nici un fel cu ceea ce pot livra terminalele din gama medie de pret, ca sa nu pomenim de cele premium. Pe partea din spate putem observa un modul compus din trei camere, din care una ar putea fi un senzor de adancime care sa aduca un plus de calitate fotografiilor facute cu acest telefon.

Ce este cel mai ciudat este faptul ca Samsung par a fi echipat Galaxy A70e cu un port microUSB, ceea ce este deja demodat in raport cu tendintele actuale ale industriei. Acest port nu ar fi capabil de incarcare rapida, cel putin nu peste 7-10W, asa ca nu putem sa nu ne intrebam ce acumulator se va regasi in interiorul acestui telefon.

In cazul in care Samsung va pune in vanzare acest telefon ca o optiune mai ieftina la oricare din variantele de Galaxy A7x disponibile, suntem curiosi ce pret si ce specificatii va avea, si, mai ales, unde va fi el comercializat. Cel mai probabil, el s-ar adresa unor piete cu capacitate foarte scazuta de cumparare. Chiar si asa, in cazul in care pretul lui nu este unul de-a dreptul incredibil de mic, nu credem ca s-ar justifica alegerea unui A70e in defavoarea oricarul alt telefon nou din familia A.