Apar huse de iPhone 9, urmeaza totusi telefonul?

/, IOS, iPhone/Apar huse de iPhone 9, urmeaza totusi telefonul?

Pe Best Buy va aparea deja o carcasa de telefon pe a carei eticheta scrie ca este fabricata pentru “Noul iPhone 4.7″ 2020”. Producatorul ei este UAG (Urban Armor Gear), unul din cei mai respectati in domeniu, asa ca prezenta ei ridica semne de intrebare serioase.

Apple declarase cu relativ putin timp in urma ca productia si testarea modelului iPhone 9 a fost amanata “sine die” pe fondul crizei industriale din China, creata de raspandirea virusului COVID-19. Totusi, zvonuri recente par a indica faptul ca Apple ar continua progresul in acest proiect si ca am putea avea parte de o lansare destul de curand.

Aceasta husa UAG seamana foarte bine cu cele fabricate pentru iPhone 7 si 8, dar acest lucru nu ne mira deloc, deoarece iPhone 9 este construit pe arhitectura celui din urma. Asta inseamna ca va pastra acelasi ecran iPhone cu digonala de 4.7″ si margini generoase in partile superioara si inferioara, butonul Home si o singura camera principala. Diferentele se vor regasi la interior, caci versiunea 9 va fi echipata cu un procesor A13 Bionic, si va avea 3 GB de RAM.

Din ce in ce mai multe zvonuri spun si ca Apple va adauga si o versiune Plus a lui iPhone 9, cu un display de 5.5″, care va “recicla” designul lui iPhone 8 Plus, dar inca nu avem vreo confirmare a acestor intentii.

Este insa interesant de urmarit acest subiect indeaproape, intrucat Best Buy a anuntat ca respectiva husa UAG va ajunge in magazine in data de 5 Aprilie. Ar putea asta sa insemne ca momentul lansarii lui iPhone 9 este mai aproape decat credeam? Ce pare insa a fi cert este ca anuntul oficial va fi facut fara mare valva, la fel ca in cazul noilor iPad Pro si Macbook Air, nici ele, la randul lor, ca si iPhone 9, neffind gadgeturi de la varful gamei.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.