Apple 2020 iPhone SE vine in alb, negru si rosu

/, IOS, iPhone/Apple 2020 iPhone SE vine in alb, negru si rosu

Momentul in care Apple va lansa cel mai ieftin telefon al gamei pare sa se apropie vertiginos, intrucat pe site-ul oficial al companiei au inceput deja sa apara accesorii dedicate acestui model. Cea mai recenta adaugare pentru noul model vine de la Belkin, si este o folie de protectie ecran iPhone InvisiGlass Ultra.

Ce este si mai interesant este faptul ca Apple a oferit deja, voluntar sau nu, niste detalii legate despre numele acestui nou model. Daca punem cap la cap ce apare pe site si spusele CEO Apple Tim Cook, vedem ca gigantul din Cupertino nu pare sa foloseasca numele “iPhone 9” in campania de marketing a noului telefon. Cook s-a referit la el numindu-l 2020 iPhone SE, iar aceasta decizie a fost cel mai probabil luata pe fondul popularitatii foarte bune de care se bucurase varinta opriginala a lui SE.

Mai mult, au aparut zvonuri potrivit carora, noul iPhone SE va fi disponibil in tri culori deja clasice. Bineintels este vorba de versiubnile alba si neagra, care au facut in permanenta parte din oferta iPhone, carora li se va adauga si culoare PRODUCT (Red).

Cat despre stocare, majoritatea expertilor considera ca Apple va echipa modelul de baza al lui 2020 iPhone SE cu doar 64 de GB in incercarea de a pune pe piata un produs cu un pret foarte avantajos in comparatie cu celelalte modele de iPhone. Desigur, ne asteptam ca aceasta versiune sa fie secondata si de optiuni cu 128 si 256 GB de stocare locala.

Preturile estimate sunt in continuare la 400 de dolari pentru cea mai ieftina optiune de stocare, cu 50 USD mai jos decat cel mai convenabil iPhone 8, model pe care ar trebui sa il inlocuiasca in oferta curenta Apple. La final, pare din ce in ce mai probabil ca producatorul nord-american va face anuntul lui 2020 iPhone SE undeva in jurul datei de 15-16 aprilie, urmand ca primele livrari sa inceapa din 22 ale aceleiasi luni.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.