Apple anunta iPhone 9 pe 31 martie

/, IOS, iPhone/Apple anunta iPhone 9 pe 31 martie

Am putea vedea anuntul oficial al lui iPhone 9 intr-un eveniment organizat de Apple pe 31 martie, daca e sa dam crezare celor mai recente zvonuri din industrie. Se pare ca gigantul din Cupertino va lansa si noul model de iPad Pro cu aceasta ocazie, si posibil va oferi si detalii despre viitoarele sisteme de operare mobile.

Apple iPhone 9 este urmasul lui iPhone SE, si este construit pe platforma lui iPhone 8. Asta inseamna ca vom avea parte de aceeasi arhitectura, un cu ecran iPhone de tip LCD, cu clasicele margini in partile inferioara si superioara. Va fi pastrat si butonul Home cu Touch ID, in timp ce Face ID nu face parte din lista de echipari.

La interior, totusi, iPhone 9 va fi un telefon nou, cu un procesor A13 Bionic si probabil 3 GB de memorie RAM. Inca nu stim cu certitudine daca Apple va pastra stocarea de baza la nivelul de 64 GB; avand in vedere ca pretul de pornire estimat este unul foarte jos comparat cu cele practicate de companie in mod normal, este destul de probabil ca sa vedem modelul de baza cu doar 64 GB.

Zvonurile sunt ca distribuirea lui iPhone 9 ar putea incepe din prima saptamana a lunii aprilie. Apple au recunoscut ca se confrunta cu probleme in China din cauza epidemiei de Coronavirus, iar acestea ar putea cauza intarzieri in ceea ce priveste transportul catre pietele mondiale.

Inca nu avem vesti despre versiunea Plus a lui iPhone 9. In urma cu cateva luni au aparut speculatii ca Apple ar pregati si un model iPhone 9 Plus, echipat cu o varianta mai ieftina a tehnologiei Face ID si un ecran similar cu cel al lui iPhone XR, dar asteptam noutati despre acest subiect.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.