iPhone ar putea primi un modul de trei camere orizontale

/, IOS, iPhone/iPhone ar putea primi un modul de trei camere orizontale

Zvonurile despre cum va arata noua generatie de iPhone se intetesc si tocmai a iesit la suprafata inca o randare a acestor telefoane. Numite pentru moment iPhone XI, aceste terminale ar putea veni cu un design schimbat in ceea ce priveste camerele foto principale. Dupa ce primele zvonuri adusesera in discutie un modul patrat pe spatele telefonului, care continea trei camere dispuse in triunghi echilateral, secondate de blitz, se pare ca acea asa-zisa stire nu era decat rodul imaginatiei si fara vreo baza reala.

Totusi, si noile randari ale lui iPhone XI propune schimbari radicale fata de designul cu care fusesem obisnuiti. Mai precis, cele mai recente imagini digitale infatiseaza un design cu modulul de camere amplasate central pe spatele telefonului, intr-un fel care ne duce cu gandul la ochiul unui ciclop.

Este vorba tot de o camera cu trei senzori, dar al carui blitz a fost complet schimbat. In locul traditionalului LED rotund TrueTone gasim acum un blitz in forma de inel care inconjoara camera centrala. Este inca imposibil de estimat daca lumina provenind de la el nu va afecta imaginile capturate cu telefonul. Asemenea blitzuri “angel eyes” au mai fost vehiculate in industrie, dar pana acum nimeni nu s-a incumetat sa le introduca in productia de masa.

Sursa mentioneaza si ca Apple va pastra diagonala de 5.8” a lui XS dar telefoanele vor avea o baterie mai mare, de 4000 mAh. Crestatura in care rezida camera, senzorul de lumina ambientala si cel de FaceID ar urma sa aiba dimensiuni mai mici datorita minimizarii celui din urma.

Mai mult, este mentionat faptul ca noile iPhone vor fi echipate cu conector USB-C, care va inlocui portul Lightning introdus odata cu iPhone 5. Iar din cauza ca retelele care suporta transfer de date la standardul 5G sunt abia la inceput, se pare ca Apple nu este inca interesat sa adauge aceasta functionalitate in noua generatie de iPhone.

In fine, sursa adauga ca gigantul din Cupertino ar urma sa introduca o noua culoare albastra in portofoliu, incercand astfel sa raspunda asteptarilor clientilor. Personal, nu suntem deloc incantati de camera-ciclop propusa de acest designer, dar nu trebuie sa uitam ca avem de-a face momentan doar cu presupuse moduri in care ar putea evolua terminalele lui Apple.

Cum mai este inca mult de asteptat pana la noutati cu grad de credibilitate mai mare, credem ca e mai intelept sa aveti grija de telefoanele voastre, eventual sa le aduceti intr-o stare cat mai buna cu o inlocuire sticla iPhone daca sunt zgariate sau crapate.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.