Apple ar putea introduce noi culori pentru iPhone XR

/, IOS, iPhone/Apple ar putea introduce noi culori pentru iPhone XR

In ceea ce priveste viitorul lui iPhone XR, unele zvonuri sunt contradictorii. Pe de o parte, unii considera ca Apple va stopa productia acestui telefon, pe fondul vanzarilor sub asteptari, in timp ce alte voci sustin ca modelul XR se va bucura de macar inca o generatie, cea de anul acesta.

Mai mult, pentru a impulsiona vanzarile, Apple ar urma sa modifice putin structura de culori a lui XR, care este telefonul ce a fost oferit in cea mai larga paleta de nuante in istoria fabricantului nord-american. Cel mai recent zvon in aceasta directie mentioneaza ca Apple ar urma sa abandoneze variantele Coral si Blue, inlocuindu-le cu alte doua nuante, una verde si una lavanda. In mod curios, randari recente ale lui iPhone XR il prezinta doar in versiunile Blue, Yellow, White si Red.

Din pacate, se pare ca nu vom avea parte de inovatii radicale in ceea ce priveste modelul XR, Apple preferand probabil sa echipeze acest telefon doar cu camere usor superioare si poate o baterie ceva mai generoasa. Se pare ca vom avea parte tot de un ecran iPhone LCD care nu poate rivaliza cu ce ofera celelalte modele Apple, nici in ceea ce priveste rezolutia si nici calitatea afisarii culorilor.

Totusi, pentru cine isi doreste un telefon Apple nou fara sa fie nevoit sa faca un credit, iPhone XR ar putea fi solutia perfecta. Iar acest lucru este in mod special valabil pentru clientii care nu sunt consumatori avizi de jocuri sau continut video hi-res. Ramane de vazut daca Apple va mentine modelul XR si dupa acest an, dar asta depinde strict de volumul de vanzari.

Ce este si mai important e sa aflam daca gigantul din Cupertino va decide sa adauge si un urmas al iubitului iPhone SE, upgradat cu procesor nou, camere imbunatatite si bineinteles beneficiind de Face ID si cele mai noi tehnologii Apple.