Apple da liber la reparatiile de iPhone

/, IOS, iPhone/Apple da liber la reparatiile de iPhone

Avem vesti bune atat pentru posesorii de iPhone, cat si pentru atelierele de reparatii GSM. Apple a extins politica de reparatie a telefoanelor proprii, demarand un program special care va permite multor ateliere sa efectueze o inlocuire ecran iPhone in conditii optime si cu piese de schimb autentice.

Initiativa se numeste Independent Repair Provider Program si vizeaza telefoanele iPhone care au iesit din garantie. Ea se adreseaza firmelor de reparatii care doresc sa utilizeze piese originale Apple. Deocamdata acest program debuteaza in Statele Unite, dar este asteptat ca el sa fie extins in cel mai scurt timp si in Europa si Asia.

Pentru moment, Apple are in vedere reparatiile ecranelor sau a capacelor de spate sparte, precum si a lentilelor camerelor care au fost deteriorate. Desi pare destul de putin, nu trebuie sa uitam ca aceste reparatii sunt cele mai comune atunci cand vine vorba de iPhone, in special la modelele mai noi, care sunt confectionate aproape in intregime din sticla, fiind prin urmare supuse unor riscuri mai mari.

Proprietarii atelierelor de reparatii se pot inscrie in acest program in mod gratuit, fiindu-le oferite uneltele necesare si cursuri online de training. Daca se califica in pozitia de reparator certificat, atelievul va avea acces la aceleasi piese pe care le foloseste Apple in service-urile proprii, la aceleasi preturi ca cele de care beneficiaza revanzatorii autorizati.

Posesorii de iPhone vor avea asadar o paleta mai larga de optiuni cand vine vorba de o interventie care sa remedieze defectiunile, fiind feriti in acest mod de erorile pe care telefoanele lor le-ar putea afisa dupa inlocuirea unor piese cu unele neconforme cu standardele Apple.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.