Apple inlocuieste placile de baza defecte pe iPhone 8

/, IOS, iPhone/Apple inlocuieste placile de baza defecte pe iPhone 8

Aveti probleme cu iPhone 8? E posibil ca placa de baza a telefonului sa fie defecta, iar Apple o va inlocui gratis cu una care functioneaza normal.

Posesorii de iPhone 8 care s-au confruntat cu probleme aparute ca din senin se pot bucura de un program recent lansat de Apple, prin care se va inlocui placa de baza defecta. In urma unor sesizari venite din partea cumparatorilor, Apple a depistat ca un numar relativ restrans de placi de baza cu care sunt echipate iPhone 8 ar putea avea un defect care duce la un comportament anormal.

Comportamentele bizare ale iPhone 8 includ restartari neasteptate, ecrane care nu raspund la comenzi, sau telefoane care nu mai pornesc. In cazul in care va confruntati cu asa ceva, e cazul sa faceti un drum la un dealer Apple, pentru a verifica daca telefonul dumneavoastra are defectul gasit de catre fabricant. In cazul in care acest telefon se afla pe lista celor afectate, Apple va inlocui placa de baza fara nici un cost suplimentar. Puteti verifica daca telefonul dumneavoastra iPhone 8 are nevoie de aceasta reparatie accesand acest link.

Gigantul din Cupertino a declarat ca numarul telefoanelor care ar putea fi afectate nu este mare. Ele au fost comercializate in perioada septembrie 2017 – martie 2018 in Australia, China, Hong Kong, India, Japonia, Macau, Noua Zeelanda si Statele Unite. Apple adauga ca acest program va fi valabil timp de trei ani de la data vanzarii initiale a talefonului, si ca nu va oferi o extindere a garantiei. De asemenea, se mentioneaza ca doar iPhone 8 ar putea fi afectate, fara ca alte modele sa fi fost echipate cu placi de baza care ar putea avea defecte.

Producatorul american sfatuieste posesorii sa faca un backup al telefoanelor inainte de a ajunge cu ele la service. De asemenea, Apple adauga ca, in cazul in care telefoanele ce trebuie reparate au defectiuni care impiedica ducerea la bun sfarsit a operatiunii, ele vor trebui intai aduse in stare perfecta de functionare., pe cheltuiala clientului. Printre defectele de pe aceasta lista se numara si ecranele crapate.

Asadar, ramane sa va decideti daca faceti o inlocuire ecran iPhone la un dealer Apple sau intr-un atelier specializat, inainte de a ajunge cu el la service pentru schimbarea placii de baza.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.