Apple pregateste ecranul flexibil de iPhone

/, IOS, iPhone/Apple pregateste ecranul flexibil de iPhone

Apple va lua o decizie foarte importanta pana la sfarsitul anului acesta. Ea este legata de viitorul ecran iPhone si implica producatorul chinez de displayuri BOE. Cupertino este in plin proces de “eliberare” in ceea ce priveste ecranele pentru dispozitivele pe care le fabrica, facand eforturi pentru a depinde de Samsung cat mai putin posibil. Se stie deja ca LG fabrica o parte din ecranele de care are nevoie Apple, dar americanii nu sunt suficient de multumiti cu aceasta stare de lucruri.

Potrivit unor surse din industrie, displayurile OLED produse de BOE ar fi cu pana la 20% mai ieftine decat cele fabricate de Samsung, la aceeasi calitate, existand sperante ca preturile pentru iPhone ar putea scadea putin daca va exista un parteneriat intre cele doua companii.

De asemenea, se pare ca BOE sunt in plina faza de testare a unui ecran OLED flexibil pe care l-ar putea vinde lui Apple pentru proiectul lor propriu. In cazul in care BOE va obtine rezultate multumitoare cu acest tip de display, e posibil ca acest lucru sa grabeasca semnarea unui acord cu Apple, intrucat gigantul nord-american arde de nerabdare sa puna pe piata intr-un timp cat mai scurt un iPhone flexibil.

Totusi nu ne putem astepta ca acest lucru sa se intample in 2020 intrucat Apple sunt recunoscuti pentru meticulozitatea cu care testeaza tehnologiile noi, chiar cu riscul de ramane in urma competitiei cand vine vorba de introducerea anumitor produse sau specificatii noi.

Apple mizeaza enorm pe calitatea impecabila a produselor proprii iar acest lucru i-a scutit de foarte multe necazuri in ultima decada. Singura problema majora pe care au avut-o a fost scandalul Bendgate, cu una din versiunile Plus ale lui iPhone 6, in timp ce Samsung au dat-o in bara magistral cu bateriile de Note 7 si anul acesta, cu ecranul si designul insuficient testat al lui Galaxy Fold.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.