Apple pune in vanzare iPhone XR refurbished

/, IOS, iPhone/Apple pune in vanzare iPhone XR refurbished

Daca va doriti un iPhone nou si nu va ideranjeaza ideea de a avea unul care a fost “refurbishat”/reconditionat de catre Apple, acum e momentul cel mai propice. Producatorul nord-american a pus in vanzare pe site-ul propriu acest model, disponibil acum atat in varianta de baza de 64 GB, dar si in versiunile de 128 si chiar 256 GB.

Va reamintim ca iPhone XR a fost cel mai bine vadut telefon al anului 2019, acest model find cumparat in mai bine de 46.3 milioane de exemplare. Apple a mizat corect pe politica de pret, vanzarile acestui model fiind spectaculoase. In plus, pe langa echiparea foarte buna, iPhone XR venea si cu un pret excelent de doar 750 de dolari. A urmat o serie de reduceri care au dus pretul la 600 USD, pentru ca acum, el sa scada si mai mult pentru versiunile reconditionate.

Un iPhone XR de 64 GB costa 499$, in timp ce unul de 128 cu doar 40 de dolari mai mult, iar varianta de 256 GB vanzandu-se cu 630 de dolari. Culorile sunt in functie de capacitatea de stocare, dar stocurile pot varia, asa ca nu e exclus sa puteti gasi fix telefonul care va place cel mai mult in oferta Apple Refurbished.

Desigur, intre timp a mai aparut inca un model atractiv, in persoana noului iPhone SE, care se vinde cu 400 USD in versiunea de 64 GB. Desi alegerea pare sa cantareasca in favoarea lui SE, 100$ in plus va aduc un ecran iPhone de 6.1″, fata de doar 4.7″ cat are SE, suprafata utilizabila fiind cu 50% mai mare. XR are si tehnologia Face ID, iar marginile lui sunt foarte subtiri, dupa designul lui iPhone 11, in timp ce SE pastreaza formele din 2014.

Ambele au un ecrane cu tehnologie IPS LCD, dar bateria lui XR este mai mare, iar camerele sunt identice, ceea ce la fel, inclina balanta in favoarea modelului mai vechi. In plus, telefoanele reconditionate de catre Apple sunt imposibil de deosebit fata de cele noi, fabricantul inlocuind toate piesele care au urme de uzura si oferind garantie.