Apple reporneste productia de iPhone X

/, IOS, iPhone/Apple reporneste productia de iPhone X

Vanzarile slabe de iPhone Xr au tras un semnal de alarma pentru Apple. Se pare ca fanii iPhone nu s-au ingramadit sa cumpere cel mai ieftin model intr-un numar atat de mare pe cat fusese estimat initial. Acest fapt a atras dupa sine doua noi directii la care nu ne-am fi asteptat.

Prima consecinta este ca Apple va subventiona pretul lui iPhone Xr in anumite piete, printre care si Japonia. Asa ceva ar fost pana acum aproape de neconceput. Cine ar fi crezut ca Apple ar fi de acord sa reduca pretul unui telefon care a inceput sa fie livrat cu o luna in urma? Ei bine, producatorul american va face aceasta miscare in speranta ca preturile mai mici la distribuitori vor impulsiona vanzarile.

Chiar daca asa o strategie are sanse sa revitalizeze putin vanzarile de iPhone Xr, Apple si analistii care urmaresc indeaproape aceasta companie au revizuit deja in jos estimarile de piata, uneori si cu pana la 30 de procente.

Ca lucrurile sa fie si mai interesante, Apple a anuntat ca va reporni productia de iPhone X, avand ca tinta un anumit numar inca neprecizat de piete, dar care include Japonia, de asemenea. Acesta tara e una din zonele importante pentru Apple, asa a ca americanii au tot interesul ca lucrurile acolo sa mearga cat mai bine.

Cel mai probabil, iPhone X nu va reaparea in magazinul online oficial al lui Apple. Producatorul din Cupertino ar urma sa realimenteze stocurile carrierilor de telefonie mobila si ale retailerilor, lasandu-i pe acestia sa faca publicitate acestui terminal, care va fi si el oferit cu diverse discounturi.

Nu stim inca in ce fel va evolua Xr, dar pentru moment, se pare ca nu i-a convins pe destui clienti sa il aleaga in loc de iPhone 8 sau 8 Plus. Sa fie oare ecranul LCD de vina? Din pacate, nu va putem ajuta decat cu o inlocuire sticla iPhone in cazul in care l-ati spart din neatentie.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.