Apple Watch 5 aduce carcase de titan si o reintroduce pe cea ceramica

/, IOS, iPhone/Apple Watch 5 aduce carcase de titan si o reintroduce pe cea ceramica

Ceasul celor de la Apple este liderul necontestat in acest segment al industriei mobile si de gadgeturi, iar Cupertino stie ca el este deja unul din produsele cheie. Astfel, cea de-a cincea generatie a lui Apple Watch va fi lansta in curand, cel mai probabil in cadrul evenimentului de pe 10 septembrie in care va fi dezvaluita si noua serie de iPhone, a 11-a in istoria companiei.

Deocamdata nu stim decat ca Apple va readuce optiunea unei carcase ceramice, care mai fusese disponibila si in trecut, dar a lipsit la Watch 4. Noutatea o reprezinta carcasa din titan, despre care se crede ca va fi vanduta in paralel cu optiunea de otel inoxidabil. Ea ar putea fi varful de gama, asta daca excludem modelele aurite sau incrustate cu pietre pretioase.

Displayurile pe care Apple le va folosi pentru Watch 5 si modelele ce vor urma sunt fabricate de JDI, dar suntem curiosi sa aflam daca noua versiune va aduce imbunatatiri semnificative in acest domeniu. Foarte multi entuziasti Apple indragesc culorile si calitatea pe care le ofera un ecran iPhone, si nu e greu de inteles de ce si-ar dori performante similare si de la Apple Watch.

Este probabil ca saltul mare in calitate sa il avem abia incepand cu Watch 6, model pe care se zvoneste ca Apple va folosi pentru prima data tehnologia microLED, inainte de a o porta la ecranele sensibil mai mari ale telefoanelor mobile, si in cele din urma pe laptopuri si iMac-uri.

Ramane de vazut daca 2021 va aduce si acesta tehnologie pe iPhone, sau doar pe ceasurile lui Apple. Desi, trebuie sa recunoastem, un revamp al designului telefoanelor, coroborat cu un ecran nou, conectivitate 5G, USB-C si scanner si camere integrate in ecran ar reprezenta intr-adevar o noua etapa pentru iPhone…