Ar putea Galaxy A9 Star Pro avea patru camere?

/, Blog, Samsung/Ar putea Galaxy A9 Star Pro avea patru camere?

Samsung incearca sa incline din nou balanta in favoarea lor cu un model in premiera. Este vorba despre Galaxy A9 Star Pro, care ar putea deveni primul telefon mobil din istorie cu nu mai putin de patru camere principale.

Acest nou terminal este asteptat sa apara pe 11 octombrie, dar pana acum nu avem inca nici o confirmare oficiala. Data fiind situatia in care se afla prducatorul coreean, ne putem astepta la eforturi sustinute de a inova in domeniu, in special dupa ce ultimele trei telefoane de top, S9, S9+ si Note 9, nu au reusit sa capteze suficient atentia clientilor, si in special a celor pe care Samsung spera sa ii atraga.

Pentru moment, nu se stie ce fel de camere vor fi amplasate in Galaxy A9 Star, si nu putini sunt cei care cred ca adaugarea celui de-al patrulea senzor nu este decat o simpla miscare de marketing menita sa adauge inca un „titlu” in panoplia Samsung. Unii experti in industrie se tem ca nu cumva Samsung sa puna patru camere mediocre in A9 Star Pro, in loc de a veni cu un ansamblu de calitate.

Deocamdata, se speculeaza ca Galaxy A9 Star Pro va avea o camera principala de 24 MP, ajutata de una de 8 MP pentru lumina scazuta si camp vizual ultra-larg (ultra-wide), la care s-ar putea adauga doua camere pentru zoom, una de 10 MP si una de 5 MP. Camera secundara, „de selfie,” ar urma sa fie tot una de 24 MP.

Ecranul se pare ca e un Super AMOLED de 6.28 inchi FullHD, in timp ce procesorul ar putea fi un Snapdragon 660, in ciuda unor zvonuri care vedeau un Snapdragon 710 in locul lui. Pe partea de memorie ne putem astepta la 4 sau 6 GB de RAM, cu variante de stocare de 64 si 128 GB. Bateria se pare ca va fi de 3720 mAh, iar telefonul va fi livrat cu Android 8.1 Oreo preinstalat.

Imaginile de mai sus sunt randari digitale bazate pe informatiile care au transpirat in mediul online, dar la anuntul oficial vom vedea cat de asemanatoare sunt cu telefonul real. In lipsa unor modificari semnificative ale displayului, o inlocuire ecran Samsung va fi usor de facut in atelierele specializate.