Ar putea noile iPhone arata diferit?

/, IOS, iPhone/Ar putea noile iPhone arata diferit?

Apple va introduce a unsprezecea generatie de iPhone anul acesta si chiar daca acest moment este inca unul foarte indepartat, imaginatia entuziastilor deja e foarte prolifica. Una din cele mai noi intrebari care a aparut este daca Apple ar putea reveni la liniile care au definit probabil cel mai iubit telefon din istoria lor, iPhone 5/5S.

Desi ar putea parea un pic ciudata, aceasta tema este totusi una cat se poate de actuala, prin prisma felului in care arata noile iPad Pro, care folosesc un limbaj de design foarte asemanator celui utilizat in iPhone 5. Asta inseamna linii mai ferme, un design mai patratos si mai masculin, cu un impact vizual mare si reminiscente puternice de la iPhone 5.

Noile iPad Pro au renuntat la formele rotunjite de pana acum, designerii Apple alegand sa plece de la designul care a consacrat iPhone 5 si ducandu-l mai departe intr-o zona mai rafinata si mai eleganta. Desi trendurile de pana acum pareau sa favorizeze liniile si muchiile rotunjite, Apple a ales sa plece pe un nou drum, iar utilizatorii de iPad par sa fie chiar fericiti cu aceasta.

Asadar, intrebarea daca noua generatie de iPhone ar putea duplica designul de iPad Pro este de fapt una legitima, cu atat mai mult cu cat formele lui iPhone 5 sunt inca printre preferatele fanilor iPhone. Nu am spune ca am fi surprinsi sa vedem cu Apple reinterpreteaza designul noilor iPhone in aceasta directie, ba chiar am fi incantati.

Este inca neclar daca un asemenea design ar reintroduce si cele doua suruburi din partea inferioara a telefonului, pe care le avea iPhone 5. Dat fiind ca de la iPhone 7 incoace, aceste terminale vin cu rezistenta marita la apa, ne-am putea astepta ca suruburile sa nu se regaseasca in noua generatie de iPhone, intrucat ar putea reprezenta un risc nenecesar in ceea ce inseamna rezistenta la apa.

Noua ne-ar placea sa revedem muchiile lui iPhone 5 in noile telefoane Apple, atat din cauza designului placut, cat si din punctul de vedere al ergonomiei. Nu in putine cazuri, posesorii au scapat telefoanele din mana din cauza marginilor rotunjite, alegandu-se cu deteriorari care au necesitat o inlocuire sticla iPhone sau chiar reparatii mai extinse ale ecranelor.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.