Asa ar putea fi Samsung S10 5G

/, Blog, Samsung/Asa ar putea fi Samsung S10 5G

DeaIntech pretind ca au descoperit o listare a specificatiilor primului telefon 5G al lui Samsung, care ar urma sa fie numit S10 5G si care ar putea fi lansat destul de curand in Korea. Sursa mentioneaza ca acest telefon difera marginal de versiunea de baza a lui S10, cu modelul koreean urmand a cantari 208 grame in loc de 198, fiind cu aproape jumatate de milimetru mai scurt si mai subtire. Nu consideram ca aceste diferente vor conta prea mult, intrucat capabilitatea de a comunica 5G este de departe cea care impresioneaza.

S10 5G ar urma sa fie disponibil cu 8 GB de RAM si in doua variante de stocare, de 256 si respectiv 512 GB, la care se adauga si un slot microSD. Camerele par a fi aceleasi ca pe modelul S10+, la care se adauga insa un al patrulea senzor, de tip Time of Flight. Asta inseamna ca S10 5G ar putea avea o camera ultra-wide de 16 MP cu apertura f/2.2, una standard de 12 MP cu Dual Pixel AutoFocus si apertura variabila de f/1.5 si f/2/4, in timp ce cea telefoto va fi una de 12 MP cu f/2.4.

Se speculeaza ca S10 5G-ul koreean ar putea fi echipat cu un procesor Exynos, in timp ce modemul 5G ar urma sa nu fie fabricat de catre Qualcomm. Expertii cred ca Samsung a reusit sa puna la punct propriul modem, pe care il vor introduce doar in telefoanele destinate pietei domestice, in timp ce restul lumii va primi echipare Qualcomm, atata in ceea ce priveste procesorul, cat si modemul.

Versiunile de 256 GB vor ajunge in Korea in optiuni de culoare Majestic Black, Crown Silver si Royal Gold, in timp ce modelul de 512 se pare ca va fi disponibil doar pe negru si argintiu.

Preturile estimate pentru Korea sunt de minim $1100 pentru modelul de baza si $1215 pentru cel cu stocarea de top. In piata domestica, fiecare S10 5G comandat pana pe 16 aprilie vine cu un charger wireless, casti Galaxy Buds si 50% discount la o inlocuire ecran Samsung in primul an. Dupa lansarea din Korea de pe 5 aprilie, S10 5G va ajunge in prima instanta in Statele Unite si sase tari europene: Franta, Germania, Italia, Spania, Elvetia si Marea Britanie, urmand apoi sa fie prezentat si in restul pietelor internationale.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.