Asa va arata Samsung S10?

/, Blog, Samsung/Asa va arata Samsung S10?

Samsung tine cu strasnicie la secretul lui S10, dar una din recentele informatii care au iesit la iveala pe net ne-ar putea edifica asupra felului in care va arata. Desi doar o simpla speculatie, aparitia in presa de specialitate a unor imagini cu un telefon dotat cu ecran Inifnity O ar putea indica directia in care s-ar indrepta noul flagship Samsung.

O randare digitala recenta arata fata unui telefon care contine o deschizatura de 6.7 mm pentru camera de selfie, iar unele voci speculeaza ca macar unul dintre noile S10 va utiliza acest design. Aceasta randare este secondata de o fotografie a unei folii protectoare din sticla care are prevazuta o deschidere similara, lucru care i-a pus pe jar pe fanii Samsung.

Chiar daca unii specialisti spun ca folia de sticla ar apartine modelului A8s, care va fi lansat in curand, alte voci cred sustin cu tarie ca S10 va fi foarte asemanator. Totusi, majoritatea opiniilor par a fi congurente intr-un punct, anume ca S10 va avea o deschizatura mai mica pentru camera de selfie.

Asadar, A8s ar putea fi primul telefon cu „gaura” in ecran, precedandu-i lui S10. Nu trebuie sa uitam insa ca telefonul aniversar al lui Samsung va aparea in trei variante. Care vor fi ele este inca prematur sa spunem, dat fiind ca producatorul coreean a introdus recent patru noi ecrane Infinity, U, V, O si cel fara „crestatura”, Infinity-ul simplu.

Pentru moment, este greu de prezis cat de grea va deveni o inlocuire ecran Samsung pentru noua generatie care are displayul perforat, dar cel mai probabil e doar o chestiune de timp pana cand acest procedeu va fi pus perfect la punct.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.