Cadouri consistente la precomandarea unui Galaxy Note 10

/, Blog, Samsung/Cadouri consistente la precomandarea unui Galaxy Note 10

Samsung a anuntat debutul unei campanii de precomanda VIP pentru viitorul lor phablet, Galaxy Note 10. Programul a inceput in Philippine, dar inca nu avem vesti despre extinderea lui catre alte piete. Cert este ca cei care precomanda un Note 10 au toate motivele sa o faca mai repede intrucat Samsung ofera trei tipuri de bonusuri plus inca un gadget odata cu un Note 10.

Producatorul koreean a pus la punct trei tipuri de bonificatii pentru cei mai nerabdatori si timpurii clienti. Desi nu au fost facute nici un fel de precizari legate de natura cadourilor, ne asteptam ca noii posesori de Samsung Note 10 sa fie foarte multumiti.

Optiunea A mentioneaza un cadou special in valoare de aproximativ 530€, in timp ce optiunea B ofera doua cadouri speciale si un voucher de 70 Euro. A treia optiune aduce noului client un cadou special si un voucher de 53 euro. Toti cei care precomanda Note 10 prin acest sistem vor primi in mod gratuit un incarcator combo wireless in valuare de aproximativ 50€.

Doritorii trebuie sa sa inscrie pe site-ul Samsung, dupa care vor primi un cod PIN care le confirma intentia de cumparare. Dupa selectarea unuia din pachetele de cadouri, clientii au la dispozitie 48 de ore in care trebuie sa dea un aconto de aproximativ 35 euro. Pe 8 august vor primi un mail care contine toate modelele de Note 10 care sunt disponibile pentru a-si alege phabletul preferat.

Si in Statele Unite, Samsung si Verizon au programe de discounturi serioase. Posesorii de S10, S10+, S10e, dar si cei care detin un iPhone XR, XS sau XS Max si care isi doresc un Note 10 pot primi o reducere de pana la 600$ din pretul unui Note 10. Cei care fac trade-in cu un S9, S9 Plus sau Note 8, pot primi reduceri de pana la 300$.

Daca va sclipesc ochii dupa un Note 10, ar fi cazul sa vizitati un service Samsung in care sa va puneti la punct actualul telefon cat de bine se poate pentru a obtine un pret de revanzare cat mai bun.