Camera de 64 MP pentru Galaxy A70s?

/, Blog, Samsung/Camera de 64 MP pentru Galaxy A70s?

Un nou telefon din gama A a lui Samsung ar putea fi primul terminal echipat cu o camera de 64 de megapixeli. Este vorba despre noua versiune a lui A70, care primeste acum sufixul “s”. Producatorul koreean a inceput o campanie de upgradare a telefoanelor din aceasta familie, adaugand sufixul “s” la denumirea lor, pentru a fi mai usor de identificat.

Echipat cu un generos ecran Samsung Infinity-U cu diagonala de 6.7″ si rezolutie FullHD+ de tip Super AMOLED, Galaxy A70s ar putea insemna inceputul unei noi ere in ceea ce priveste telefoanele din gama medie de pret. Camera principala ar putea avea noul senzor ISOCELL Bright GW1, cel mai capabil din industrie la ora aceasta, care poate inregistra video slo-mo FullHD si foloseste tehnologia Super Phase Detection Auto Focus.

Camera de selfie va fi si ea impresionanta, fiind aceeasi cu cea de pe A70, de 32 MP. Modulul principal va mai avea o camera ultrawide de 8 MP si una de adancime, de 5 MP.

A70 este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 675, dar nu se stie ce vom gasi inauntrul lui A70s, desi unele voci sustin ca el nu va fi inlocuit. Pe partea de RAM, de putem astepta la versiuni de 6 si 8 GB, cel mai probabil corespunzand diferitelor variante de stocare, care ar putea pleca de la 128 GB. Stim deja ca A70s are un slot de card hibrid, care accepta si microSD si un nanosim, asa ca il veti putea folosi in regim dual-sim, in cazul in care stocarea nu reprezinta o problema.

Un alt detaliu care a iesit la iveala este legat de acumulatorul acestui telefon. Desi se zvonise initial ca Galaxy A70s ar fi urmat sa aiba o baterie de 5000 mAh, asa cum a devenit aproape regula la telefoanele Samsung recente, acumulatorul lui va fi doar de 4400 mAh.

Samsung ar putea lansa oficial Galaxy A70s la sfarsitul lui septembrie sau inceputul lui octombrie, urmand ca el sa apara in magazine pana la finalul anului. Prima piata in care ar deveni disponibil ar fi India, unde este asteptat cu un pret in jurul a 450 de dolari.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.