Camera este singurul update major pe iPhone 11

/, IOS, iPhone/Camera este singurul update major pe iPhone 11

Cei care se asteapta la lucruri marete din partea celei de-a 11-a generatii de iPhone s-ar putea simti un pic nemultumiti. Un celebru vlogger de mobile, MKBHD, a pus mana pe cateva dintre copiile nefunctionale de iPhone 11 care sunt trimise fabricantilor de carcase si huse, asa ca in filmul postat de el putem vedea cum vor arata noile telefoane Apple.

Telefoanele care apar in acest video sunt identice ca si forma si aspect cu cele care vor ajunge in scurt timp pe rafturile magazinelor. Cea mai mare imbunatatire o reprezinta modulul de camere, care si-a schimbat forma.

Camerele principale ale noilor iPhone sunt acum amplasate intr-o insula de forma patrata, cu colturile rotunjite. Ea are aceeasi forma atat pentru modele de varf, cat si pentru entry-level-ul care ii succede lui iPhone XR. Parerile entuziastilor Apple au fost impartite de la primele zvonuri legate de forma modulului de camere, dar in cele din urma vanzarile vor fi cele care vor face diferenta.

Urmasii lui XS si XS Max beneficiaza de trei camere, in timp ce noul terminal care inlocuieste modelul XR va avea doar doua. Nu avem inca informatii detaliate despre performantele acestor senzori, dar e de asteptat ca macar unul din ei sa fie unul ultra-wide-angle.

Inafara de un nou procesor, un Face ID mai performant si un sistem nou de operare, se pare ca Apple nu va avea prea multe de zis despre noile iPhone, in ciuda marketingului agresiv pe care ne asteptam sa il faca.

Este foarte probabil ca dimensiunile telefoanelor sa ramana neschimbate, dar am putea vedea urmasul lui XR echipat cu un ecran iPhone OLED, in locul demodatului LCD. Portul de incarcare si date ramane cel Lightning, trebuind sa asteptam cel mai sigur anul 2020 pentru introducerea celui USB-C. Desigur, preturile sunt cel mai asteptat detaliu cand vine vorba de noile iPhone, desi suntem siguri ca pentru fanii devotati, acesta va conta destul de putin. Ramane sa vedem cati posesori de iPhone 8, X sau XS vor decide sa faca pasul catre iPhone 11.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.