Camera rotativa de pe Galaxy A80 nu functioneaza intotdeauna

/, Blog, Samsung/Camera rotativa de pe Galaxy A80 nu functioneaza intotdeauna

Samsung s-ar putea confrunta cu ceva probleme in ceea ce priveste telefonul Galaxy A80, primul pe care a introdus o camera rotativa. Desi producatorul koreean a publicat un video din etapa de testare a mecanismului acestei camere, subliniild cat de bine functioneaza ea, au inceput sa apara rapoarte ca acest lucru nu se intampla intocmai asa in viata reala.

SAMmobile a facut propriile teste cu Galaxy A80 si in mai multe ocazii, camera nu s-a rotit complet, asa cum ar fi trebuit, blocandu-se in pozitii intermediare. Samsung a dat publicitatii si schite care infatiseaza modul de functionare al camerei rotative, subliniind ca au reusit sa o faca sa mearga cu doar un singur motor in loc de doua, asa cum fusese estimat intial.

Este posibil sa se fi strecurat o eroare in drumul camerei de la prototip la faza de productie la scara larga, dar inca nu avem destul informatii despre acest fapt. Cert este ca daca aceasta functionare defectuoasa va afecta un numar mai mare de utilizatori, Samsung va avea o mare problema in ceea ce priveste increderea clientilor in inovatiile pe care planuieste sa le introduca in viitor.

Galaxy A80 este primul telefon de pe care koreenii au reusit sa elimine marginile din partile superioara si inferioara. In loc sa aiba o camera de selfie si un modul separat de camere principale, A80 are o camera mobila care iese din terminal si se intoarce catre utilizator atunci cand este nevoie, pentru selfie-uri sau convorbiri video. Astfel, avem de-a face cu un ecran Samsung fara crestaturi sau perforatii, care e o buna indicatie a felului in care ar putea arata telefoanele in viitorul apropiat.

Totusi, aceasta inovatie trebuie sa functioneze impecabil pentru ca ea sa reprezinte un autentic pas inainte, si nu doar inca o incercare esuata de a schimba industria de mobile.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.