Care sunt preturile de lansare ale lui Samsung S20

/, Blog, Samsung/Care sunt preturile de lansare ale lui Samsung S20

Pe 11 februarie este asteptata lansarea noii game S20, flagshipurile pe care fanii Samsung le asteapta cel mai mult acest an. Unul din cele mai interesante zvonuri legate de acest moment este faptul ca S20, S20+ si S20 Ultra ar deveni disponibile la foarte scurt timp dupa prezentarea oficiala, incepand chiar din 14 februarie.

Desigur, aceasta data reprezinta momentul in care clientii vor putea face precomanda pentru aceste terminale, livrarile urmand a fi programate sa inceapa in 6 martie. Pentru moment, avem informatii legate de preturile cu care se vor lansa aceste telefoane in piata domestica. Ele ar putea suferi mici modificari in principal legate de TVA si de cursurile de schimb, insa ne putem face deja o idee destul de buna asupra a ce ne putem astepta de la noua familie S20.

Terminalul de baza, S20, se va vinde in Korea cu echivalentul a aproximativ 1050 de dolari, in timp ce versiunea sa cu ecran Samsung mai generos, S20+, ar urma sa coste de la 1140 de dolari. Modelul de top S20 Ultra ar incepe de la 1350$. De retinut ca preturile pentru S20 si S20+ sunt cele pentru versiunile cu stocarea cea mai mica, de 128 GB. In cazul lui S20 Ultra, stocarea de baza este de 256 GB.

Este interesant si detaliul legat de memoria RAM, caci se pare ca sursele din industria koreeana dau aceste preturi pentru modelele cu 12 GB de RAM, cifra despre care se spune ca ar reprezenta echiparea de baza.

Ramane de asteptat mai multe detalii oficiale legate de Samsung S20, despre care care suntem siguri ca vor aparea in scurt timp, cel mai probabil chiar inainte de lansarea oficiala de martea viitoare.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.