Cat costa Galaxy Note 10?

/, Blog, Samsung/Cat costa Galaxy Note 10?

Potrivit celui mai recent zvon din industria de mobile, s-ar fi aflat preturile la care vor fi disponibile cele mai noi phableturi ale lui Samsung, terminalele din seria Galaxy Note 10.

Un detaliu interesant este faptul ca Samsung va avea modelul de baza cu stocare de 256 GB, ceea ce reprezinta un pas inainte atat pentru koreeni, cat si pentru fanii acestui telefon. Totusi, aceasta miscare este una naturala daca tinem cont ca aproape toata lumea filmeaza acum 4K si face fotografii HDR, formate care ocupa mai mult loc decat cele traditionale. Putem crede fara teama de a gresi ca modelele de varf vor avea 1TB de stocare, dupa modelul telefoanelor S10.

In Europa, versiunea cea mai ieftina a lui Note 10 ar urma sa coste 999€, cu pretul variind in functie de TVA si alte particularitati ale pietei. Note 10+ ar porni de la 1149€, tot in versiunea de 256GB. Nu avem inca nici o informatie despre preturile celorlalte versiuni de stocare, dar ne putem astepta ca varianta de top sa urce pana in zona a 1500 euro sau chiar mai sus putin. De asemenea, suntem curiosi cat va costa modelul de Note 10 echipat cu modem 5G, acesta fiind probabil cel mai asteptat telefon al lui Samsung in aceasta avra.

Deosebirea majora intre Note 10 si Note 10+ este data de display si de camere. Pentru Note 10+, koreenii au folosit un ecran Samsung ceva mai mare si au adaugat cea de-a patra camera pe spatele telefonului. Ambele terminale sunt prevazute cu stylusul S Pen, iar camera de selfie unica este pozitionata central, ecranul avand o perforatie. Note 10 si note 10+ sunt asteptate pe 7 august, cand vom vedea, poate, si noua versiune de Galaxy Fold.