Cat costa Samsung Galaxy Flip Z si S20 Ultra?

/, Blog, Samsung/Cat costa Samsung Galaxy Flip Z si S20 Ultra?

Max Weinbach de la XDA afirma ca i-au parvenit zvonuri conform carora noul telefon flexibil al lui Samsung, Galaxy Flip Z, va fi lansat abia pe 14 februarie in loc de 11. Este destul de probabil ca acest terminal sa fie lansat in Statele Unite de catre providerul de telefonie AT&T, dar aceasta exclusivitate sa fie doar una temporara. Sursa mentioneaza si faptul ca Flip Z va fi in scurt timp disponibil si in versiunea deblocata pentru cei care nu isi doresc un contract cu respectivul carrier.

Galaxy Flip Z ar urma sa fie pus in vanzare cu un pret de 1400$, dar nu se specifica daca acesta este pretul final “la liber”. Avand in vedere ca retelele de telefonie care fac oferte exclusive incearca sa isi fidelizeze clientii, ne asteptam ca un telefon blocat in retea sa fie cu mult mai ieftin.

Aceeasi sursa afirma ca Samsung va pune in vanzare si versiunea de top a seriei lor de flagshipuri, S20 Ultra, cu un pret de aproximativ 1300$. Ce este si mai interesant e faptul ca toate cele trei terminale, S20, S20+ si S20 Ultra vor avea instalata din fabrica o folie de protectie ecran Samsung, bineinteles inclusa in pret.

De mentionat ca producatorul koreean ofera gratis o pereche de casti wireless Galaxy Buds+ fiecarui client care precomanda un S20+ sau un S20 Ultra. Dupa expirarea ofertei, aceste casti vor avea un pret de achizitie de 149 de dolari, asa ca cei care isi doresc sa le aiba impreuna cu un telefon Samsung nou ar trebui sa actioneze rapid.

Este interesant faptul ca Samsung a ales sa lanseze Galaxy Flip Z in aceeasi zi in care Motorola lanseaza propriul telefon flexibil, Razr, care va fi disponibil pentru aproximativ 1500 de dolari. Motorola Razr este concurentul direct al lui Flip Z si suntem nerabdatori sa vedem care din aceste terminale se va bucura de o primire mai calduroasa din partea clientilor, avand in vedere ca sunt similare atat in ceea ce priveste echiparea, cat si pretul, in ciuda faptului ca procesoarele cu care sunt dotate nu sunt de ultima generatie.