Cat de bune sunt fotografiile cu Samsung Night Mode?

/, Blog, Samsung/Cat de bune sunt fotografiile cu Samsung Night Mode?

Samsung Newsroom a publicat o serie de fotografii efectuate in conditii de luminozitate foarte scazuta efectuate cu telefoane care beneficiaza de tehnologia Night Mode.

Night Mode a devenit o optiune care poate fi acum selectata manual pe flagshipurile familiei S10. Ea era prezenta in sistemul de operare deja, dar activarea ei se facea automat atunci cand software-ul decidea ca este cazul sa o foloseasca, lucru care nu se intampla intodeauna cand era necesara.

Acum, utilizatorii au posibilitatea de a decide ei insisi cand sa foloseasca Night Mode, mai ales in cazul in care fotografiile facute in modul Normal nu sunt suficient de bune.

Mai mult, Samsung a inceput sa introduca Night Mode-ul dedicat si pe telefoane din gama medie de pret, in speranta ca aceasta functie va atrage mai multi cumparatori amatori de fotografie. Acest mod reduce zgomotul de imagine asociat in mod obisnuit cu subiectele aflate in lumina precara, imbunatatind detaliile si corectand erorile de culoare, adaugand vivacitate si prezenta imaginilor capturate astfel.

Fotografiile postate au fost preluate cu ajutorul unui Samsung S10+, folosindu-se camerele principala si cea Ultra-Wide Angle, iar diferentele dintre modul Normal si cel Night Mode sunt de cele mai multe ori notabile. Ramane de vazut cum se vor comporta si telefoanele cu camere mai putin performante pe care Samsung a distribuit acest mod de fotografiere, si cat va cantari el in alegerile pe care le vor face clientii companiei.

Daca va surade ideea de a avea un terminal nou cu Night Mode, va puteti gandi sa faceti un drum la un service Samsung pentru a va pregati cat mai bine telefonul de revanzare.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.