Caviar aduce aur, argint si sfinti pe iPhone 11

/, IOS, iPhone/Caviar aduce aur, argint si sfinti pe iPhone 11

Caviar au anuntat o noua serie de telefoane ultra-luxoase bazate pe platforma iPhone 11, de aceasta data avand o tematica ce include referinte religioase. Daca vreti, noua serie Caviar poate fi gandita ca o reprezentare postmoderna a unor icoane, intrucat foloseste din plin aur si argint, alaturi de simboluri religioase.

Unele voci au criticat compania pentru faptul ca ar incerca sa profite de pe urma pandemiei de COVID-19. Introducerea unor simboluri apotropaice in aceste designuri a fost vazuta ca o incercare de inselare a clientilor, parand sa le ofere sperante ca aceste telefoane i-ar proteja de virusul care inca se raspandeste cu viteza pe planeta.

De data aceasta, Caviar a folosit doar terminalele de varf fabricate de Apple, 11 Pro si 11 Pro Max, fiecare oferite cu stocari de la 64 la 512 GB. Sunt oferite patru modele: Mana Sfintei Fatima, Sfantul Nicolae, un lotus inflorit si un dragon, toate fiind simboluri protective in diverse religii. Carcasele telefoanelor sunt placate cu argint 925 si aur de 18 karate, toate cu elemente solide, nu acoperite cu foita metalica sau depuneri electrolitice.

Preturile sunt pe masura, cu cel mai ieftin model al gamei pronind de la 5300 de dolari. Este vorba despre cel cu Mana Sfintei Fatima, singurul care nu este fabricat in editie limitata. Din celelalte trei, Caviar va produce doar cate 99 de copii. Modelul cu Sfantul Nicolae porneste insa de la 5950 de dolari pentru versiunea de 64 GB, ajungand la 7110 dolari pentru 11 Pro Max de 512 GB.

Suntem curiosi cum ar reactiona tehnicienii unui service cand apare un client cu un asemenea telefon, solicitand o inlocuire ecran iPhone