Caviar iPhone 12 Pro Victory Pure Gold costa 24500$

/, IOS, iPhone/Caviar iPhone 12 Pro Victory Pure Gold costa 24500$

Desi Apple tocmai a anuntat ca cea de-a 12-a generatie de iPhone va fi lansata cu o intarziere de cateva saptamani, customizatorii de lux au deja in oferta lor posibilitatea de a precomanda aceste telefoane. Caviar, celebra companie ruseasca de lux, a anuntat o noua editie speciala denumita Victory Pure Gold. Aceasta optiune se adreseaza doar modelelor iPhone 12 Pro si 12 Pro Max, si duce exclusivismul la noi cote.

Clientii cu dare de mana si care isi doresc un iPhone 12 Pro/Max care sa ii diferentieze net de aproape oricine trebuie sa se pregateasca sa faca o investitie serioasa. Cea mai ieftina versiune a lui Victory Pure Gold costa 23380 de dolari, in timp ce la polul opus avem un 12 Pro Max de 512 GB care costa 24540$.

Victory Pure Gold este fabricat din aur de 18 carate si este gravat manual cu motive florale traditionale. Caviar au adaugat si opt diamante de 0.48 carate, precum si marcaje cu numarul unic de inregistrare al telefonului. Acest terminal vine livrat intr-o cutie la fel de luxoasa, invelita in piele, cu balamale si inscriptii aurite. Nu se mentioneaza cate asemenea telefoane vor fi fabricate, insa este cert ca avem de-a face cu o serie limitata.

Alaturi de Victory Pure Gold, Caviar ofera si multiple alte optiuni pentru clientii care isi doresc o alta abordare. Modelele iPhone Pro de anul acesta pot fi personalizate cu piele de crocodil, strut, piton, fibra de carbon sau titan, dar preturile acestora par a fi un chilipir pe langa versiunile din aur. De asemenea, Caviar pot realiza si telefoane bazate pe ideile de design ale clientilor, fabricand unicate, fie ca e vorba din materiale “traditionale” ori aur si pietre pretioase.

Ca de fiecare data, nu putem sa nu ne gandim la vechea dilema: montam o husa sau un bumper pe un telefon Caviar ascunzandu-i exceptionalele detalii, ori il purtam asa, riscand distrugeri de tot soiul in cazul in care l-am scapa din mana? Oare care ar fi expresia unui lucrator intr-un service GSM in momentul in care i-ar fi adus un Caviar de 24000$ care are nevoie de o inlocuire ecran iPhone?