Caviar prezinta iPhone 11 Pro Steve Jobs

/, IOS, iPhone/Caviar prezinta iPhone 11 Pro Steve Jobs

Caviar prezinta un nou model de iPhone exclusivist, bazat pe iPhone 11 Pro. De aceasta data nu avem de-a face cu aur si pietre pretioase, ci cu un model care include o adevarata relicva pentru fanii infocati ai lui Apple. Caviar iPhone 11 Pro Jobs este un model de telefon care va fi fabricat in doar 99 de exemplare si vine cu un detaliu care il face mai pretios decat o incrustare cu diamante.

Modelul iPhone 11 Pro Jobs a fost modificat astfel incat Caviar sa poata introduce in carcasa lui o bucatica din unul din celebrele tricouri pe gat pe care le-a purtat Steve Jobs, inventatorul iPhone-ului. Telefoanele vin insotite de certificate de autenticitate care atesta faptul ca bucatica de material textil provine intr-adevar din unul din tricourile facute celebre de catre Steve Jobs. Este vorba de un tricou pe care Jobs l-a purtat in 1991 la conferinta PC Forum, si care era inscriptionat cu logoul companiei lui Jobs de la acea vreme, Next.

Acest model de iPhone are spatele modificat. In loc de sticla, spatele lui este acum fabricat din titan ranforsat si este mai gros. Astfel, camerele nu mai ies in evidenta, ca in cazul modelelor stoc, ci sunt perfect aliniate cu suprafata. Ca un omagiu adus modelului initial de iPhone, partea de jos a acestui Caviar este fabricata din titan negru, facand terminalul sa semene cu iPhone-ul original. Semnatura lui jobs si numele lui complet sunt gravate in aceasta sectiune.

Bucatica de material textil este plasata intr-un logo Apple diferit de cel original, fabricat dintr-un material transparent care ne duce cu gandul la o caseta de prezenatre pentru bijuterii. Acest logo este insa bombat, asa ca posesorii vor trebui sa aiba grija cand il aseaza pe spate.

Titanul adauga si la greutatea totala a telefonului, cei care l-au tinut in mana afirmand ca se simte mult mai bine. Nu stim cum va functiona incarcarea cu acel spate custom, inca. Cat despre pachetul in care vine, e vorba de o caseta invelita in piele, foarte luxoasa. Pacat ca nu au fost incluse si casti AirPods; acest Caviar vine cu casti obisnuite, cu conector Lightning.

Cel mai ieftin model pleaca de la 6670 de dolari, in timp ce modelul de top, 11 Pro Max de 512 GB costa 7840$. Cu ce inima l-ati lasa intr-un service iPhone?