Caviar pune meteoriti pe iPhone 11

/, IOS, iPhone/Caviar pune meteoriti pe iPhone 11

Desi Apple planuieste sa dezvaluie in mod oficial telefoanele din seria iPhone 11 abia undeva in luna septembrie, producatorul de obiecte de lux Caviar nu s-a sfiit sa introduca noile sale proiecte bazate pe aceste terminale.

Caviar a anuntat seria iPhone 11 Space care aduce nu mai putin de patru finishuri spectaculoase si extrem de scumpe pentru clientii care sunt gata sa cheltuie de la cateva mii la cateva zeci de mii de dolari in plus pentru un telefon cu adevarat exclusivist.

Aceste telefoane au carcase speciale, in a caror fabricare au fost incorporate elemente din titan, bucati de meteoriti autentici, bucati din roca lunara, pietre pretioase si un tourbillon complet functional. Caviar va fabrica doar patru astfel de telefoane, fiecare fiind unicat.

In cazul in care va intrebati cat costa varful de gama, ei bine, pretul este unul pe masura: 49990$ va asigura probabil cel mai complex si mai luxos telefon fabricat vreodata, care contine toate elementele mentionate, printre care patru diamante, doua topaze elvetiene albastre, doua rubine si un diamant cognac.

Daca aceste detalii inca nu v-au facut sa va minunati, trebuie sa stiti ca modelul Soyuz, care sarbatoreste pionieratul rus al programelor spatiale, contine bucati reale din celebra naveta cosmica.

Caviar va pune in vanzare si telefoane mai ieftine, care se vor vinde cu preturi incepand de la 4400 de dolari, dar si aceste telefoane vor fi in editie limitata. Nu ne imaginam ce service, inafara de Caviar, s-ar baga sa repare asa un telefon, in cazul in care proprietarul l-ar scapa din mana si ar fi nevoie de o inlocuire sticla iPhone.