Caviar Solarius este un iPhone 11 Pro Max cu jumatate de kilogram de aur

/, IOS, iPhone/Caviar Solarius este un iPhone 11 Pro Max cu jumatate de kilogram de aur

Cand vine vorba de lux, compania ruseasca de produse exclusiviste Caviar este unul din cele mai admirate nume, si pe buna dreptate. Creatiile lor sunt atat de impresionante pe cat sunt de scumpe. Cea mai recenta colectie include patru modele de iPhone 11 Pro si 11 Pro Max care va vor lasa cu gura cascata.

Versiunea cea mai scumpa poarta numele Solarius si este disponibila pentru ambele telefoane. Iphone 11 Pro Max de 512 GB Solarius vine cu un pret de 71520 de dolari si contine, atentie, 500 de grame de aur de 18 karate. Nu lipsesc diamantele raspandite pe spatele telefonului si intarsiile de rodiu, si nici mecanismul tourbillon cu rotatie de 1 minut.

Caviar va fabrica doar un singur model de Solarius, si avem motive sa credem ca acest model va genera o invidie de nedescris in randul celor pentru care un telefon de 70 de mii de dolari reprezinta un cadou comun.

Alte trei modele sunt Moon, Mars si Meteorite, in ale caror carcase a fost inclus material autentic de pe Luna, planeta Marte si din meteoritul Tsarev, alaturi de alte metale nobile si rare si de pietre pretioase.

Caviar a pregatit si ceasuri care sa acompanieze aceste telefoane incredibile, si ele cu aceleasi materiale, in numar de 19 pentru Moon si Mars si 99 pentru Meteorite. Componentele extraterestre sunt acompaniate de certificari oficiale de la Fersman Mineralogical Museum din Moscova. In comparatie cu Solarius, aceste trei modele de iPhone au preturi de-a dreptul accesibile, ele variind intre 8100 si 8260 de dolari.

Vazand pana unde au impins Caviar luxul, nu putem sa nu ne gandim la dilemele pe care le aduc aceste telefoane. Instalam o folie de protectie de ecran iPhone? Ii cautam o husa? Aurul protejeaza un iPhone la cadere? Si intrebarile pot continua la nesfarsit…

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.