Ce schimbari mari ar putea face Apple pentru iPhone 12

/, IOS, iPhone/Ce schimbari mari ar putea face Apple pentru iPhone 12

Este cunoscut ca ciclul de reimprospatare al lui iPhone este de 3 ani, iar asta inseamna ca 2020 urmeaza sa aduca un nou design al telefoanelor Apple, dar nimeni nu stie inca exact cat de mare va fi aceasta schimbare. Majoritatea vestilor inclina spre un nou sasiu care va fi inspirat din liniile lui iPhone 4 si 5, cu muchii mai pronuntate si, posibil, mai comod de tinut in mana.

Generatia noua ar putea aduce si un nou model de ecran iPhone, cu o crestatura mai putin pronuntata, dar care nu va disparea complet, cel putin nu de pe aceasta editie. Apple viseaza la integrarea camerelor in display, dar se pare ca aceasta tehnologie este inca departe de momentul in care ar functiona la fel de bine ca cea existenta. Concurenta a produs deja cateva prototipuri de acest fel, dar rezultatele sunt modeste, in cel mai bun caz.

Max Weinbach de la XDA afirma ca Apple ar fi dezvoltat o arhitectura bazata pe camere de 64 MP, dar nu avem inca nici o certitudine ca ea va fi utilizata. Cupertino ar putea alege sa mearga pe calea lui Google si al lor terminal Pixel, bazandu-se pe un software foarte avansat care sa compenseze dimensiunile mai mici ale senzorilor, producand totusi imagini de o calitate surprinzatoare.

Un alt zvon este ca Apple ar planui sa introduca Night Mode pe fiecare din camerele care vor echipa noul iPhone, incluzandu-le si pe cea de selfie si cea ultrawide, care ar urma sa aiba o apertura marita la f/1.6. La fel, distanta focala a camerelor ar urma sa fie imbunatatita, permitand fotografii macro de la distanta semnificativ mai mica, eventual cu stabilizare optica.

Cum toate modelele din gama iPhone 12 vor fi echipate cu conectivitate 5G, ne asteptam ca Apple sa fie foarte interesati si de redimensionarea bateriei din aceste telefoane. Weinbach precizeaza ca modelul de varf, iPhone 12 Pro Max ar putea primi o baterie de 4400 mAh, un boost semnificativ fata de 3969 mAh, cat are acum. Baterii mai mari ar putea primi si celelalte versiuni, iPhone 12 si 12 Pro, dar mai avem de asteptat pana vor aparea detalii oficiale.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.