Ce stim deocamdata despre Huawei P smart Pro

/, Blog, Huawei/Ce stim deocamdata despre Huawei P smart Pro

Android Enterprise Directory a adaugat putin prematur un nou telefon Huawei care nu este inca lansat, asa ca va putem oferi cateva detalii despre el. E vorba despre P smart Pro, un terminal pe care Huawei ar urma sa il lanseze in saptamanile care vin.

Desi pana acum nu existau informatii despre el, stim ca va fi compatibil cu versiunile Enterprise ale sistemului de operare al lui Google. Mai mult, au fost date publicitatii si cateva din caracteristicile lui de baza.

Huawei P smart Pro va fi un telefon mare, cu un generos ecran Huawei a carui diagonala masoara 6.5″. Acest detaliu ar trebui sa ii bucure pe fanii producatorului chinez care sunt in cautarea unui telefon accesibil, dar care sa le ofere o experienta vizuala ampla. Marirea dimensiunilor displayului este una importanta, intrucat predecesorul lui, P smart, avea o diagonala de doar 5.65″.

Si pe partea de procesor, Huawei a adus noutati semnificative. P smart avea un CPU Kirin 659, in timp ce noul Huawei P smart Pro ar urma sa aiba un Kirin 810. Memoria RAM se asteapta sa fie de 4 GB, in timp ce stocarea on-board ar urma sa aiba 64 GB, posibil upgradabila cu ajutorul unui slot microSD. Desigur, putem vedea si versiuni ale acestui telefon cu stocare mai mare.

Marginile frontale ale telefonului sunt foarte subtiri, iar acest aspect i-a facut pe unii sa speculeze ca Huawei P smart Pro va avea o camera de selfie pop-up, precum cea folosita de Huawei pentru marca lor subsidiara, Honor, in terminalele 9X si 9X Pro. Mai multe detalii vor aparea cel mai probabil in cateva saptamani, pe masura ce se apropie momentul in care Huawei vor lansa noul P smart Pro.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.