Ce stim despre Samsung Galaxy A31 si A41

/, Blog, Samsung/Ce stim despre Samsung Galaxy A31 si A41

Dupa succesul pe care l-a repurtat generatia noua de telefoane Galaxy A in 2019, era de asteptat ca Samsung sa valorifice acest impuls comercial innoind-o si imbunatatind-o. Si pentru ca telefoanele cu preturi accesibile raman una din gamele cele mai profitabile ale afacerii cu mobile, nu ne surprinde sa vedem cum producatorul koreean adauga modele noi si in zona entry-level. Cele mai recente telefoane ale seriei A sunt A31 si A41, care sunt asteptate sa se lanseze in primavara-vara.

Desi vestile despre aceste doua modele sunt destul de lacunare, cele mai recente zvonuri par a indica faptul ca Galaxy A31 va avea doua camere principale, una de 48 MP, alaturi de una de 5 MP macro. Imbunatatirea este semnificativa, avand in vedere ca A30 avea o camera principala de doar 16 MP.

Se pare ca Galaxy A41 va avea si el o camera de baza de 48 MP, dar inca nu avem date despre care ar putea fi al doilea senzor, ori daca Samsung planuieste chiar sa mai adauge unul. Camerele de selfie ar putea fi de 25 MP pentru ambele, in timp ce stocarea de baza ar urma sa fie de 64 GB, care e si minimul acceptat in zilele noastre. Telefoanele A31 si A41 ar urma sa foloseasca aceleasi modele de ecran Samsung de pe versiunile precedente.

Pe partea de acumulator, zvonurile din industrie par a coincide asupra valorii de 5000 mAh, care ar trebui sa ofere acestor terminale o autonomie impresionanta, in special daca Samsung va rezolva problemele de optimizare a consumului de energie cu care s-au confruntat unii posesori de A30 si A40. Desi 5000 mAh suna mai degraba a dorinta care nu se va indeplini, nu ne ramane decat sa asteptam si alte vesti mai detaliate despre aceste terminale.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.