Ce stim despre Samsung Galaxy A60

/, Blog, Samsung/Ce stim despre Samsung Galaxy A60

Dupa ce Samsung a anuntat modelul intermediar al gamei A, Galaxy A40, este timpul sa vi-l prezentam pe cel mai nou membru al familiei, A60. Avand un aspect foarte asemanator cu cel al lui A50, A60 vine cu un display foarte generos, cu o diagonala de 6.7″, de tip Infinity U.

El are o crestatura minuscula pentru camera de selfie in partea superioara, atat de mica incat va fi cel mai probabil trecuta cu vederea dupa doar cateva ore de utilizare. Ecranul Super AMOLED are rezolutie FullHD+, ceea ce inseamna ca va rula continut video la calitate superioara in conditii excelente.

La fel ca mai toate telefoanele Samsung din ultima perioada, Galaxy A60 este echipat cu un port USB-C. Acumulatorul are capacitate impresionanta, de 4500 mAh, care ar trebui sa aiba suficienta putere pentru macar o zi de utilizare serioasa, in ciuda ecranului mare. Tot in partea de jos a telefonului se pot observa mufa audio jack de 3.5 mm si difuzorul.

Pe muchia din dreapta, randarile ne arata pozitionate butoanele de volum si cel de pornire/oprire, dar nu vedem nici un scanner de amprenta. Asta din cauza ca Samsung Galaxy A60 este prevazut cu un scanner de amprenta integrat in display, intocmai ca cel de pe S10. Producatorul koreean face asadar pasul mult asteptat si incepe sa porteze tehnologiile din varfurile de gama si pe alte modele.

Creierul lui A60 este un cip Snapdragon 6150 care va fi ajutat de 6 sau 8 GB de RAM, in functie de versiune. Stocarea va fi de minim 128 GB si cel mai probabil un slot microSD va permite adaugarea de carduri de pana la 512 GB.

La capitolul camere, ne place ce vedem, intrucat Galaxy A60 vine cu un modul triplu. Camera principala este de nu mai putin de 32 MP, secondata de una de 5 MP pentru adancime si una wide-angle de 8 MP. Galaxy A60 ruleaza Android Pie nativ, cu interfata grafica One UI. Se pare ca A60 se va lansa mai intai in China la mijlocul lui aprilie, urmand apoi sa ajunga si pe celelalte piete internationale.

In cazul in care ecranul are aceeasi arhitectura cu cel al lui S10, o inlocuire sticla Samsung va fi aproape imposibil de realizat, fiind nevoie de un intreg ecran.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.