Cea mai noua randare a lui Galaxy Note 10

/, Blog, Samsung/Cea mai noua randare a lui Galaxy Note 10

A aparut inca o randare digitala a lui Galaxy Note 10, venita din partea lui Steve Hemmerstoffer de la 91mobiles si multe voci au afirmat ca este foarte asemanantoare cu ce se asteapta in final de la Samsung.

Desi se speculase recent ca Note 10 ar putea abandona definitiv butoanele fizice, se pare ca acest lucru nu este adevarat, cel putin nu pentru aceasta editie a phabletului. Totusi Samsung a renuntat la butonul dedicat asistentului personal Bixby, decizand si in favoarea eliminarii mufei jack stereo de 3.5mm. Astfel, in partea inferioara a lui Note 10 vom avea doar portul de incarcare USB-C, doua difuzoare si stylusul S Pen.

Pe partea de display, acest phablet va fi echipat cu un ecran Samsung de tip Infinity-O, cu margini curbate si o perforatie centrala in partea superioara. Sursele sustin ca Samsung a reusit sa faca perforatia pentru camera de selfie sensibil mai mica, astfel incat sa aiba un impact minim asupra vizualizarii de continut video. Camera de selfie ar urma sa aiba un senzor de 10 MP.

Camerele principale au fost reorientate pe verticala si sunt pozitionate in partea superioara a spatelui telefonului, langa o margine. Majoritatea expertilor din industrie par a se fi pus de acord in ceea ce priveste modulul de camere, urmand ca acesta sa fie preluat de la Samsung S10. El ar fi asadar compus dintr-o camera de 12 MP cu apertura variabila, secondata de una cu telefoto de aceeasi capacitate si de una ultra-wide de 16 MP.

In Statele Unite, Note 10 ar fi echipat cu procesoare Snapdragon 855, in timp ce in Europa si in restul pietelor, procesorul folosit ar urma sa fie un Exynos 9820, ajutat, in functie de versiune, de 8 pana la 12 GB de memorie RAM. Anuntul oficial al lui Note 10 este asteptat pentru luna august a acestui an.