Cele mai noi randari ale lui Samsung Galaxy A41

/, Blog, Samsung/Cele mai noi randari ale lui Samsung Galaxy A41

Avem cele mai noi randari ale viitorului Samsung Galaxy A41, un terminal care a trecut deja pe la Geekbench. OnLeaks ne ofera in premiera imagini despre care se spune ca reprezinta cu foarte mare acuratete felul in care va arata acest nou telefon al koreenilor.

Desi nu avem inca date exacte, se pare ca el va avea un ecran Samsung Infinity-U cu diagonala intre 6 si 6.1″, cu o camera de selfie de 25 MP pozitionata central in partea superioara. Pe spate vedem un ansamblu format din trei camere, din care cea principala ar putea fi una de 48 MP. Inca nu avem informatii despre ce tip de senzori au celelalte doua, desi se presupune ca ele ar fi una ultrawide si una telefoto sau macro.

Pe partea din spate nu vedem vreun scanner de amprenta, ceea ce ne duce cu gandul la un senzor ultrasonic integrat in ecran. Exista si unele speculatii care mentioneaza ca Samsung ar putea implementa si tehnologia Face Unlock pe A41, dar nu avem nici o confirmare a acestor zvonuri.

Butoanele de volum si pornire sunt situate pe muchia dreapta, dar slotul de sim se afla in partea opusa. Conectorul este de tip USB-C, iar Samsung au decis sa pastreze mufa jack stereo de 3.5 mm. Desi nu au fost anuntate inca specificatii oficiale, stim deja ca Galaxy A41 va fi echipat cu un procesor Helio P65, cu 4 GB de RAM, si va rula Android 10.

Se zvoneste ca acest telefon va avea stocarea de baza de 64 GB, desi ne-am dori ca modelul sa aiba minim 128 GB. Se pare ca acumulatorul va fi unul de 3500 mAh, cu incarcare rapida de pana la 15 W. Galaxy A41 este asteptat in aceasta primavara, dar nu avem nici vreo data certa de lansare, si nici vreun pret, desi 300€ nu ar fi deloc unul rau.