Cele mai noi randari ale lui Samsung S11e

/, Blog, Samsung/Cele mai noi randari ale lui Samsung S11e

OnLeaks si Pricebaba au dat publicitatii cele mai noi randari ale lui Samsung S11e, iar acest model arata foarte elegant si suplu. Primul detaliu care sare in ochi din aceste imagini este faptul ca marginile laterale al amplului ecran Samsung sunt aproape invizibile. Acest lucru se datoreaza si faptului ca producatorul koreean a optat pentru un display cu margini curbate care face ca ele sa fie greu de observat din cele mai multe unghiuri.

Se crezuse ca Samsung va opta pentru un ecran plat, similar intrucatva cu cel al lui S10e, dar in cele din urma, decizia a fost in favoarea designului cu margini curbate. Nu putini fani Samsung au fost entuziasmati de acel model, asa ca aveam sperante reale ca viitoare generatie va pastra aspectul ecranului. Totusi, pana la prezentarea oficiala, nu putem sti cu certitudine cum va arata acest terminal.

S11e va avea un scanner de amprenta integrat in ecran, daca e sa ne luam dupa randarile lui OnLeaks. Pe lateralele telefonului observam doar butoanele de volum si cel de pornire/blocare. Acest detaliu pare sa corespunda realitatii, intrucat nu vedem de ce ar reveni Samsung la un scanner separat din moment ce el a fost deja implementat destul de bine in generatia precedenta a terminalelor din familiile S 10 si Note 10

Diagonala displayului lui S11e se asteapta sa fie de 6.2 sau 6.3″, in timp ce bateria ar putea evolua de la 3100 mAh la 4000 mAh. Acest telefon va fi lansat in versiuni echipate cu procesoare Snapdragon 865 si Exynos 990, cu stocari de 128 si 256 GB si memorie RAM de 6, respectiv 8 GB.

Inca nu avem informatii clare despre ce ansamblu de camere va avea S11e, dar se pare ca ele vor fi in numar de 3. Daca acest terminal va beneficia si el de camera de 108 MP este inca un mister, insa inclinam sa credem ca Samsung nu se vor zgarci la acest capitol.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.