Cele mai noi zvonuri despre Samsung S10

/, Blog, Samsung/Cele mai noi zvonuri despre Samsung S10

Pe masura ce trece timpul, apar noi zvonuri despre telefonul aniversar al lui Samsung, S10. Se banuieste ca vor fi lansate nu mai putin de trei versiuni ale acestui model, de la una de deschidere a gamei pana la cea mai avansata si bine echipata. Cele mai recente zvonuri se refera la camerele cu care vor fi inzestrate aceste telefoane, si se pare ca Samsung pune accent pe partea de video si fotografie mai mult decat oricand.

In versiunea de baza, S10, care poarta numele de cod Beyond 0, va avea un ecran Super AMOLED de 5.8” plat, cu senzor de amprenta montat pe o latura, si o combinatie de doua camere principale de cate 12 MP, una cu deschidere larga si una telefoto.

Urmatorul pe lista, numit Beyond 1, va beneficia de un ecran Super AMOLED cu margini curbate, de 6.2”, iar scannerul de amprenta va fi inglobat in ecran. Camerele principale vor fi de aceasta data trei la numar: una de 12 MP, una tele de 12 MP si una cu focus fix, superangulara la 120 grade, de 16 MP. Camera de selfie va avea un singur senzor, probabil de 16 MP.

Varful de gama, supranumit Beyond 2, va avea un ecran SAMOLED de 6.44”, curbat, cu senzor de amprenta integrat, si acelasi modul cu trei camere principale. Diferenta consta in faptul ca pentru selfie, se pare ca acest S10+ va avea doua camere, cel mai probabil una de 16 MP si una de 8 MP, cea din urma fiind destinata functiei Live Focus in modul portret.

Ramane de vazut ce noutati vom mai regasi in telefoanele aniversare ale coreenilor. Pentru moment ne intrebam cat de grea va fi o inlocuire ecran Samsung de acum inainte, cu atat de multa tehnologie integrata in noile displayuri.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.