Cele mai spectaculoase wallpapere pentru Note20

/, Blog, Samsung/Cele mai spectaculoase wallpapere pentru Note20

Phabletul Galaxy Note 20 este cel mai nou flagship cu ecran Samsung traditional lansat de producatorul koreean, fiind in acelasi timp unul dintre cele mai avansate telefoane mobile ale momentului. Chiar si asa, exista metode de a-l imbunatati, macar pe plan estetic, cu cele mai recente wallpapere livrate de iFixIt.

iFixIt sunt o firma renumita pentru solutiile de reparatii in domeniul laptopurilor, tabletelor si telefoanelor mobile, iar una din preocuparile lor de baza este sa verifice cat de reparabile sunt aceste dispozitive. Asta inseamna ca tehnicienii lor se ocupa in mod constant cu demontarea unor asemenea gadgeturi pentru a identifica cele mai bune solutii de reparare.

Partea frumoasa a acestei indeletniciri consta in faptul ca ei si filmeaza sau fac poze ale telefoanelor mobile in diverse stadii de dezmembrare. Dupa ce au explorat pe indelete noul Note 20, iFixIt au facut niste fotografii spectaculoase ale interiorului, pe care le-au transformat apoi in wallpapere, atat pentru versiunea de baza a phabletului, cat si pentru cea Ultra.

Aceste wallpapere sunt disponibile in mod gratuit si le puteti descarca urmand acest link. Ele adauga o noua nota de distinctie telefoanelor si vor fi apreciate in mod special de fanii inraiti ai tehnologiei mobile.

Singura mentiune este ca nimeni nu poate fi sigur daca imaginea de pe ecran reprezinta intr-adevar interiorul telefonului pe care este instalata. Samsung au folosit doua tehnologii de racire, atat pentru Note 20, cat si pentru Note 20 Ultra. Unele telefoane au sisteme de racire bazate pe camera de vaporizare din cupru, iar altele au niste insertii multi-strat din grafit. SamMobile spun ca nu avem cum sa aflam care solutie a fost utilizata pe fiecare telefon in parte, deoarece acest aspect depinde de linia de fabricatie pe car a fost produs respectivul dispozitiv. Chiar si asa, insa, noua ne-au placut wallpaperele acestea foarte mult si ne-am gandit sa vi le impartasim.