Conceptul Galaxy F arata spectaculos

/, Blog, Samsung/Conceptul Galaxy F arata spectaculos

Samsung a anuntat deja primul telefon cu ecran pliabil, dar pana la fotografii cu produsul real mai avem de asteptat. Totusi asta nu ii impiedica pe unii sa creeze animatii bazate pe informatiile care au transpirat pana acum in presa, iar cea de mai jos este una din cele mai reusite si mai spectaculoase.

Ea ne parvine de la Concept Creator, o sursa care ne-a delectat de-a lungul anilor cu multe asemenea animatii, unele din ele chiar foarte apropiate de felul in care aratau produsele in versiunea lor finala. Asadar nu trebuie sa luati 100% in calcul imaginile de mai jos, poate doar sa sperati ca telefonul nou cu ecran pliabil al lui Samsung va fi cat mai apropiat de ceea ce vedem.

Desfacut, Galaxy F va avea un ecran de 7.3”. cu rezolutie de 1536×2152, 420 ppi si un aspect de 4.2:3, in timp ce ecranul exterior va avea o diagonala de 4.58” cu rezolutie de 840×1960 si deci un aspect de 21:9, la aceeasi densitate de pixeli.

Ecranul la care lucreaza Samsung este cel mai subtire de pana acum, intrucat au fost nevoiti sa il subtieze semnificativ, pentru a-l face pliabil. La fel, Samsung a dezvoltat un adeziv maleabil special, care va mentine componentele la locul lor, fara a se deteriora dupa zeci sau sute de mii de plieri. Sticla a fost inlocuita cu un polimer nou care are aproximativ aceleasi proprietati, dar stratul exterior este mult mai subtire si este bineinteles, flexibil.

O versiune finala a acetui terminal spectaculos este asteptata pentru luna martie, asa ca abia in iarna vom primi fotografii cu telefonul. Cat de practic este acest design urmeaza sa aflam abia dupa ce va fi lansat. Cu siguranta, exista o sumedenie de fani Samsung care sunt dispusi sa incerce lucruri noi, chiar daca designurile gadgeturilor ar putea parea iesite din comun. Ramane de vazut cum vor fi vanzarile de Galaxy F, tinand cont de faptul ca el s-ar putea lansa cu preturi care incep de la 1770 de dolari.

La fel de interesant va fi si de urmarit ce va presupune o inlocuire ecran Samsung pentru acest telefon, intrucat vom avea de-a face o tehnologie care deocamdata este… neconventionala.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.