Crestatura lui iPhone ar fi neschimbata, sustin unele voci

/, IOS, iPhone/Crestatura lui iPhone ar fi neschimbata, sustin unele voci

O serie de fotografii postate recent pe Twitter par a infatisa spatele noului ecran iPhone care urmeaza sa fie prezent in cea de-a 12-a generatie de telefoane Apple. Doi utilizatori ai acestei retele sociale afirma ca dupa ce au inspectat fotografiile, au concluzionat ca dimensiunile senzorului de Face ID ar fi ramas neschimbate.

Cu toate acestea, un detaliu a ramas inca invaluit in mister. Desigur, este vorba despre care ecran de iPhone a aparut in acele fotografii, in cazul in care intr-adevar ceea ce este prezentat in ele reprezinta noul display al gigantului nord-american.

Nu sunt specificate nici dimensiunile crestaturii din partea superioara a ecranului, si nici cele ale ecranului. Intrucat Apple va lansa patru terminale in acesta toamna, ar fi important de precizat mai multe detalii legate de fotografia de mai sus.

Pentru 2020, Cupertino pregateste nu mai putin de trei dimnesiuni de ecrane: cel obisnuit, de 5.4”, pentru iPhone 12, cel de 6.1” pentru 12 Max si 12 Pro, dar si unul de 6.7” pentru iPhone 12 Pro Max. Avand in vedere dimensiunile atat de variate ale acestor displayuri, pare oarecum prematur a face o estimare asupra marimii crestaturii si senzorilor instalati in ea, mai ales in absenta unor masuratori comparative.

Ce stim pana acum din declaratiile facute de Apple, e ca toti senzorii care vor fi prezenti pe partea din fata a noului iPhone au fost reganditi si redimensionati. Nici macar producatorul nu a oferit o masuratoare specifica, asa ca cel mai probabil ramane fie sa asteptam lansarea noilor modele de iPhone, ori sa primim niste masuratori comparative intre cele doua generatii de displayuri, oricat de improbabila ar parea o asemenea perspectiva.