Culori interesante pentru Samsung Galaxy Note 20

/, Blog, Samsung/Culori interesante pentru Samsung Galaxy Note 20

Este posibil ca nuantele in care va fi lansat noul phablet al lui Samsung, Galaxy Note 20, sa fi fost dezvaluite de cineva apropiat producatorului koreean. Se zvonea de ceva vreme ca aceste terminale ar putea fi livrate in niste culori mai elegante, dar nu se stia exact care sunt.

Lista dezvaluita pana acum este cel mai probabil incompleta, dar vom avea detalii in scurt timp, cel mai probabil, intrucat aceste telefoane sunt asteptate in august, in cadrul evenimentului Galaxy Unpacked.

Potrivit surselor, Galaxy Note 20 va fi disponibil in nuante de negru, verde si cupru, in timp ce versiunea premium, Note 20+, va veni in negru si cupru. Bineinteles, intrebarea de baza este daca nuanta de cupru va fi asemanatoare celei Metallic Copper in care se lansase Galaxy Note 9 cu cativa ani in urma.

Redactorii de la SamMobile par a fi convinsi ca nuanta de cupru va fi destul de diferita de cea a lui Note 9, virand mai mult catre auriu. Ce pare destul de sigur insa, e faptul ca Samsung ar putea fi interesati de macar o culoare rafinata, chiar luxoasa, care sa ii inspire pe clientii care isi doresc un phablet cu o personalitate aparte.

Pentru moment stim ca Note 20+ va avea un ecran Samsung de mari dimensiuni, a carui diagonala este de 6.9″, cu rezolutie 1440 x 3200 si o densitate de 509 ppi. Procesoarele vor fi fie Snapdragon 865, fie Exynos 990, cu 12 GB de RAM pentru versiunea de 256 GB si 16 GB de RAM pentru cea de 512 GB.

Note 20+ va avea o camera principala de 108 MP, ajutata de una periscop de 48 MP, una ultrawide de 12 MP si un senzor ToF, in timp ce camera de selfie este de 40 MP, iar acumulatorul este 4500 mAh, cu incarcare de 40W.