Culori noi si detalii despre camerele lui Galaxy S21 FE

/, Blog, Samsung/Culori noi si detalii despre camerele lui Galaxy S21 FE

Ideea lui Samsung de a inlocui variantele Lite ale telefoanelor cu cele Fan Edition (FE) s-a dovedit foarte buna, aceste terminale gasindu-si repede adepti. Punctul principal de atractie a fost combinatia dintre specificatiile foarte bune, asemanatoare cu cele ale terminalelor de top si  pretul mai accesibil cu care se comercializa noua serie.

Asa ca nu ne mira sa vedem cum producatorul asiatic face pasi catre lansarea unei noi versiuni FE bazata pe flagshipul Galaxy S21. Pana in acest moment, potrivit zvonurilor, S21 FE ar urma sa fie disponibil in patru culori, Pink, White, Violet si Gray/Silver, insa vesti de ultima ora indica faptul ca Samsung ar incerca sa faca acest terminal unul cat mai atractiv din punct de vedere estetic, adaugand inca o nuanta. Este vorba despre Light Green, verdele fiind una dintre culorile rare pentru telefoanele Samsung din esalonul superior, dar si una foarte cautata.

Designul viitorului telefon este inca incert, desi se presupune ca el va fi destul de apropiat de cel al lui S21. Se pare ca el va aduce un plus la capitolul camere, urmand a fi echipat cu un senzor de selfie de 32 MP imprumutat de la Galaxy A72, care sa-l inlocuiasca pe cel de 10 MP prezent deja pe S21.

Galaxy S21 FE ar putea veni cu un ecran Samsung de 6.7”, dar asupra acestui aspect inca planeaza suspiciuni, existand mai multe pareri asupra diagonalei. Unele voci considera ca Samsung ar putea fabrica un display de 6.5” pentru acest telefon, insa ar parea mai eficient din punct de vedere economic sa utilizeze un ecran deja existent, cum este cel al lui S21+.

Se mai stie ca S21 FE va fi compatibil 5G, dar nu poate fi exclusa nici o versiune 4G a acestui model. Vor exista variante de 128 si 256 GB, cu minim 8 GB de RAM, desi unii specialisti cred ca aceasta va fi singura echipare disponibila la acest capitol.

Oricum ar fi, S21 FE s-ar putea sa aiba parte de o lansare cu mare fast undeva in cursul lunii august, inlocuind evenimentul in care ar fi trebuit introdus noul Galaxy Note, un terminal care ar putea aparea la inceputul lui 2022 in cea mai noua, si in acelasi timp ultima varianta pe care o vom vedea.