Culorile oficiale Samsung S10

/, Blog, Samsung/Culorile oficiale Samsung S10

Faptul ca Samsung pregateste noi culori pentru S10, flagshipul care va fi anuntat la inceputul lui 2019, nu este o noutate. Desi suntem inca departe de acest moment, se pare ca presa de specialitate a primit ceva „ponturi” din partea unei surse considerate ca fiind de maxima incredere, iar informatia se refera la nu mai putin de cinci nuante.

Stim deja ca Samsung va livra noul model S in versiunile alba si neagra. Sobre si in acelasi timp elegante, aceste doua culori vor fi probabil cele mai populare alegeri. Ne putem astepta ca ele sa fie cele doua lansate initial, la dezvaluirea noului terminal, dar este posibil ca Samsung sa adauge si o a treia versiune, argintie. Sursa se refera la o „versiune argintie noua,” dar nu ofera si alte detalii, asa ca va trebui sa mai asteptam ca sa vedem ce idee au coreenii despre aceasta nuanta.

Ceea ce este insa si mai interesant e faptul ca Samsung S10 ar putea veni cu inca doua variante suplimentare de culoare, menite a atrage si un public ceva mai putin traditionalist, si poate mai sofisticat. Una din cele doua noi culori pare a fi cea roz, o optiune care, de-a lungul timpului, s-a dovedit a fi foarte populara in randul multor fabricanti.

Probabil cea mai interesanta optiune va fi Emerald Green, in cazul in care acest zvon se va dovedi a fi adevarat. Se pare ca Samsung ar fi derulat studii de piata care au aratat un feedback pozitiv referitor la aceasta versiune de culoare, asa ca este posibil sa avem parte de un S10 verde in primavara lui 2019.

Ca si in cazul lui Note 9, culorile aditionale ar putea fi lansate la o distanta de cateva luni dupa lansarea oficiala a telefonului aniversar. In mod sigur, mai multe noutati despre S10 vor aparea catre sfarsitul acestui an, pe masura ce data de lansare a telefonului se apropie.

Deocamdata, cea mai presanta intrebare este legata de ce display va avea acest telefon, si cat de complicata sau costisitoare va fi o inlocuire ecran Samsung S10.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.