Cum ar putea arata Galaxy Note 20

/, Blog, Samsung/Cum ar putea arata Galaxy Note 20

Au aparut deja randari ale viitorului phablet Galxy Note 20, bazate pe cateva fotografii despre care se spune ca reprezinta schite CAD ale terminalului. In mod cu totul nesurprinzator, Note 20 se asemana mult cu S20 Ultra, doar ca are forme mai ferme, cu muchii mai pronuntate si colturi un pic mai ascutite.

Potrivit surselor care au furnizat informatii despre Note 20, acest terminal ar urma sa fie echipat cu acelasi set de camere care se regasesc pe S20 Ultra. Asta inseamna ca utilizatorii vor avea parte si de perforatia pentru camera de selfie care e pozitionata central in partea superioara a amplului ecran Samsung , a carui diagonala se zvoneste ca ar fi de 6.7″.

Dimensiunile lui Note 20 ar urma sa fie aproape identice cu cele ale lui Note 10+, dar o versiune Plus a noului Note este asteptata, de asemenea, fara a avea insa informatii credibile despre aceasta.

Unul din aspectele interesante care pot fi desprinse din acest filmulet este faptul ca Samsung pare sa fie echipat Note 20 cu un ecran plat, doar muchiile capacului din spate urmand a fi usor curbate. Muchiile superioara si inferioara par a fi si ele plate, cu slotul de SIM si microSD in partea de sus.

Locasul pentru stylusul S Pen a fost mutat din partea dreapta in cea stanga, ceea ce inseamna ca Samsung au reorganizat si interiorul telefonului. Butonul de pornire a revenit pe muchia dreapta, dupa ce la Note 10 si Note 10+ l-am vazut mutat pe cea stanga, intr-o miscare destul de greu explicabila.

Galaxy Note 20 ar urma sa aiba acelasi procesor ca si S20, adica un Snapdragon 865 sau Exynos 990, in functie de zona in care se vor vinde aceste phableturi, in timp ce memoria RAM ar urma sa fie de minim 12 GB. Stocarea de baza e asteptata sa fie intre 128 si 512 GB, iar acumulatorul versiunii standard sa fie unul de 4000mAh. Note 20+ ar putea insa fi echipat cu o baterie de 5000mAh, potrivit zvonurilor.